گامهایی برای ارتقاء سطح کیفی و کمی بهداشت در کشتارگاه چهل ساله و نیمه صنعتی اراک برداشته شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ کشتارگاه اراک که زیر نظر شهرداری اراک اداره میشود ساختمانی حدود ۴۰ ساله است که هر از چند گاه با انجام اقداماتی تلاش می شود سطح کیفی و کمی آن ارتقاء یابد.
به گفته مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ۱۵ کشتارگاه در استان فعال است که فقط یک کشتارگاه در زرندیه، صنعتی است و بقیه همچنان به روشهای سنتی اداره میشود.
فتاحی با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ کشتار گوسفند و گاو در کشتارگاه اراک انجام میشود، گفت: با ایجاد موانع، افراد نمیتوانند هنگام ذبح به لاشه نزدیک شوند. همچنین با انجام فعالیت عمرانی، فضای سرد برای نگهداری لاشهها گسترش یافته است.