سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آسانسور، پلهبرقی و تجهیزات جانبی فردا با حضور مقامات وزارت صمت در تهران گشایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اتاق تعاون: در این نمایشگاه بیش از ۱۳۰ شرکت داخلی و خارجی انواع آسانسور ساختمانهای اداری، مجتمعهای تجاری و مسکونی، آسانسورهای نمای شیشه ای، انواع پلههای برقی شهری و مراکز تجاری، پلههای برقی ریلی، تابلوهای فرمان، نصب و راه اندازی، تجهیزات آسانسور هیدرولیک، کابین و درب طبقات، درب لولائی، پانل احضار، کفشکهای فلزی، انواع طنابهای فولادی، سیم بکسل، تسمه پروانهها صنعتی، سنگهای مصنوعی کف آسانسورها، ورقهای استیل کابین، انواع جکهای هیدرولیک، موتور گیرلس و دیگر صنایع و تجهیزات وابسته را به نمایش میگذارند.
معاون پشتیبانی اتاق تعاون ایران در اینباره گفت:شرکتهای حاضر در این رخداد نمایشگاهی، آخرین دستاوردهای خود را در قالب گروههای کالایی آسانسور، پلهبرقی، بالابر، نقاله، جرثقیل، لیفتراک، پیادهروی متحرک، مشاوره، طراحی تولید، نصب و راهاندازی، هوشمندسازی، فناوریهای نوین، انجمنها، اتحادیهها، تشکلها و مجلات تخصصی، دانشگاهها و مراکز علمی تخصصی در معرض نمایش خواهند گذاشت.
مطیع جهانی اضافه کرد:سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پلهبرقی و صنایع وابسته با هدف توسعه تولید، حمایت از شرکتهای دانش بنیان و همچنین نوسازی این صنعت، با حضور شرکت داخلی و خارجی از ایران و کشورهای اسپانیا، آلمان، ایتالیا، ترکیه، امارات متحده عربی، پاکستان، عراق، اقلیم کردستان، افغانستان و عمان برگزار میشود.
عضو هیئت رئیسه و معاون پشتیبانی و امور نمایشگاهی اتاق تعاون ایران افزود: هیئتهای تجاری از کشورهای پاکستان، عراق، اقلیم کردستان، افغانستان، و عمان با حضور فعالان صنعت آسانسور و پله برقی برای آشنایی، بهرهگیری و توسعه تعاملات تجاری در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و جلسات رو در رو با فعالان این صنعت برگزار خواهد شد.
گفتنی است در صنعت آسانسور کشورمان روزانه بیش از ۳۴۰ میلیون سفر انجام میشود که اگر در این صنعت استاندرد لازم رعایت نشود و از افراد غیرفنی، برای پشتیبانی استفاده شود فاجعه آور خواهد¬ بود به همین دلیل ضریب ایمنی این صنعت از اهمیت فراوانی برخوردار است. این در صورتی است که در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد آسناسور دستگاهای دولتی فاقد استاندادرهای سالانه است.
صنعت آسانسور ایران که زمینه اشتغال ۵۰ هزار بطور مستقیم و ۲۰۰ هزار غیر مستقیم را فر اهم کرده است، در تولید و نصب، جایگاه پنجم دنیا را در اختیار دارد.
به کارگیری و استفاده از آسانسورهای نسل جدید دارای استاندارد بین المللی، آشنائی تولیدکنندگان داخلی با نوینترین تکنولوژیهای روز این صنعت، درگیر کردن دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی با صنعت تولید آسانسور و پله برقی، توجه به تولید و استفاده از آسانسورها و پله برقیهای با مصرف حداقل انرژی و توجه به تولید داخلی، مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
در سالهای اخیری صنعت آسانسورسازی بویژه بخش کابین و تجهیزات کابین سازی در کشور به خوبی مورد توجه واقع شده و پیشرفتهای قابل توجهای در زمینه ساخت آسانسور صورت گرفته است.
هم اکنون ایران در بین کشورهای آسیای میانه، سی آی اس، عراق، سوریه، افغانستان و قسمتی از آفریقا از قابلیت خیلی خوبی برای صادرات آسانسور برخوردار است.
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پلهبرقی، بالابرها، نقالهها، قطعات و تجهیزات جانبی از فردا تا ۲۱ مرداد ماه هر روز از ساعت ۸ تا ۱۵ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آماده بازدید علاقمندان است.