گوهر سنگهای تراش دست، زیورآلات و سنگهای تزئینی در مجموعه فرهنگی اجتماعی کیش بانو به نمایش گذاشته شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، مائده میرزانیا، هنرمند سنگ تراش ساکن کیش هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی هرچه بیشتر ساکنان و گردشگران با گوهر سنگهای موجود در کشور برشمرد.
او افزود: بیش از پنجاه نوع سنگ قیمتی در نقاط مختلف ایران وجود دارد.
مائده میرزانیا، گفت: در این نمایشگاه بیش از شصت سرویس، انواع دستبند انگشتر از گوهر سنگهای تراش دست در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
او خاطرنشان کرد: نمایش مراحل فرآوری انواع سنگهای خام و تبدیل آنها به زیور آلات از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
نمایشگاه گوهر سنگهای تراش دست، زیورآلات و سنگهای تزئینی تا سیزدهم تیر در مجموعه فرهنگی اجتماعی کیش بانو برپاست.
علاقمندان برای بازدید از نمایشگاه میتوانند از ساعت شانزده تا بیست و دو به میدان مادر، بلوار خانواده، مجموعه فرهنگی اجتماعی کیش بانو مراجعه کنند.