شهروند خبرنگار ما از اجرایی نشدن ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نسبت به همه مستخدمین و کارکنان در کلیه بخشهای دولتی و غیردولتی گلایه کرد.
به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت هفت سال در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ و تأیید شورای محترم نگهبان، به قوه مجریه ابلاغ شد. شهروند خبرنگار ما برای استفاده از این قاونو دچار دردسر شده است و درخواست شفاف سازی تامین اجتماعی در خصوص جبران کل حقوق و مزایا در این ایام را دارد.
متن شهروند خبرنگار ما:
با سلام بنده برای مرخصی زایمان به اداره تامین اجتماعی مراجعه نموده ام و عنوان نموده ام که طبق ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
«احکام ذیل نسبت به همه مستخدمین و کارکنان در کلیه بخشهای دولتی و غیردولتی لازمالاجراء میباشد:
الف - مدت مرخصی زایمان با پرداخت تمام حقوق و فوق العادههای مرتبط به نه ماه تمام افزایش یابد. در صورت درخواست مادر تا دو ماه از این مرخصی در ماههای پایانی بارداری قابل استفاده است. مرخصی مزبور برای تولد دو قلو و بیشتر، دوازده ماه میباشد. در مواردی که مرخصی زایمان موجب اخلال در کار بخش خصوصی گردد، پس از تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هزینه تحمیل شده توسط دولت جبران خواهد شد.» باید کل حقوق و مزایا را بدهید و گفتند نه ۶۶ درصد حقوق را میدهیم و دولت برا خودش گفته و تامین اجتماعی قانون خودش را دارد.
حال از شما خواهشمند است نسبت به تهیه گزارش و شفاف سازی این موضوع که آیا ۶۶ درصد حقوق و مزایا تعلق میگیرد یا ۱۰۰ درصد اقدام فرمایید و صدای یک جامعه میلونی از مادران باردار بیمه پرداز باشید