رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: در شرایط کنونی حاکمیت ما نیازمند نهجالبلاغه است.
محمدمهدی طهرانچی افزود: توفیق داشتیم برای سومین سال برگزار کننده کنگره بینالمللی نهجالبلاغه باشیم و عنوان آن زیست شرافتمندانه است.
وی، با بیان اینکه سند ۲۰۳۰ در سال ۲۰۱۵ یک نقشه راه جهانی برای مردم کره خاکی بود و ۱۷ راهبرد اساسی که برآمده از عقل خودبنیان غرب بود را مدنظر قرار داشت، افزود: ظاهر این سند فریبنده است، اما رهبر معظم انقلاب بر این تاکید داشتند که اینجا جمهوری اسلامی است.
طهرانچی با یادآوری اینکه بند پنجم ۲۰۳۰ برابری جنسیتی است، بیان کرد: این برابری جنسیتی مباحثی است که شتابان در حال پیادهسازی است و بسیاری از موارد تابع این امر است که محور آن جوانان و آموزش و پرورش است.
وی گفت: امروز برابری جنسیتی بهعنوان یک شعار مطرح است؛ در این راستا شاهدیم که غرب جنسیت را امری نسبی میکند در حالی که در نظام اسلامی، زوجین بنای این کره خاکی هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در المپیک امسال شاهد برابری جنسیتی و تیمهای مختلط هستیم و از سویی شاهدیم که هویت و ملیت، از راهبردهای المپیک ۲۰۲۴ است.
طهرانچی گفت: برابر این جریان ما باید به مبانی خود بازگردیم، تولید مفهوم و سیاستگذاری کنیم؛ خداوند خلقت را زوج آفرید و امروز با تمسک به نهجالبلاغه شاهد این موضوع هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: امام علی (ع) در نهجالبلاغه بیان میکنند برخی از خصلتها برای زنان خیر و برای مردان شر است و این صحبت بر این نکته تاکید دارد که این تفاوت قابل تبدیل نیست.
طهرانچی اظهار کرد: اگر عرب جاهلیت دختران را زنده بهگور میکرد، امروز غرب با برابری جنسیتی زن را زنده به گور میکند.
وی ادامه داد: زن و مرد در کمالات برابری دارند، اما در جنسیت برابری ندارند؛ برابری جسنیتی نه در خصال، نه در روح و روان و نه در عاطفه و هوش و فیزیولوژی ممکن نیست.