رییس پایگاه انتقال خون شهرستان رامسر گفت: ماهانه بطور میانگین ۵۵۰ نفر به این پایگاه مراجعه می کنند که ۴۵۰ نفر شرایط اهدای خون را دارا میباشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، منصوره چاووشی ثانی گفت: ماهانه ۵۵۰ نفر از شهروندان رامسری برای اهدای خون به مراکز انتقال خون شهرستان مراجعه میکنند که ۴۵۰ نفر شرایط اهدای خون را دارا میباشند.
او افزود: شخصی که خون اهدا مینماید جان سه نفر را نجات می دهد و در واقع اهدای خون، اهدای زندگی است.
رییس پایگاه انتقال خون شهرستان رامسر گفت: فراورده هایی چون پلاکت، پلاسما، گلبولهای قرمز و کرایو هرکدام برای بیماران خاصی مصرف میگردد.
چاووشی افزود: پلاکت برای بیماران سرطانی، اتاق عمل و دیالیز است، گلبولهای قرمز نیز برای بیماران تالاسمی، بیمارانی که کم خونی آنمی دارند، بیمارانی که فاویسم دارند و همچنین در اتاق عملها کاربرد دارد و پلاسما هم برای اتاق عمل ها، تصادفیها و آنهایی که خونریزیهای شدید دارند و مازاد پلاسما هم برای کارخانه واکسن سازی در تهران که واکسنهای مختلفی از پلاسما تهیه مینمایند.
او ادامه داد: در دوره کرونا از پلاسمای خون بیمارانی که به کرونا مبتلا شدند برای نجات جان بیماران کرونایی استفاده می کردند.
رییس پایگاه انتقال خون شهرستان رامسر بیان کرد: این پایگاه هر روزه از ساعت ۷/۵صبح تا ۱۲/۳۰ ظهر و روزهای سه شنبه هر هفته از ساعت ۷/۵ صبح الی ۱۷ عصر در خدمت مراجه کنندگان می باشد.
چاووشی ثانی گفت: با توجه به کمبود و نیاز به همه گروههای خونی بویژه گروههای منفی از اهدا کنندگان میخواهیم به کمک بیماران بشتابند.
دکتر آمنه زاهدی پزشک انتقال خون شهرستان رامسر نیز گفت: اهدای خون فواید بسیار زیادی دارد و کسانی که مراجعه مینمایند علائم حیاتی آنان بررسی میشود و بنابراین نوعی غربالگری محسوب میشود.
او افزود: بعد از آن روی خون آزمایشاتی انجام میشود و از نظر عوامل ویروسی بیماری زا بررسی میشوند.
زاهدی اظهار داشت: افرادی که فشار خون بالا، غلظت خون بالا دارند اگر بصورت مستمر خون اهدا نمایند در طول زمان باعث میشود تا غلظت و فشار خون کنترل شود.