جلب رضایت ۳۸۴ هزار معلم در جریان اجرای رتبه بندی
وزیر آموزش و پرورش گفت: رتبه ۳۸۴ هزار معلم که در جریان اجرای قانون رتبه بندی به رتبه خود اعتراض داشتند اصلاح شد.
به گزارش
خبر گزاری صدا و سیما آقای صحرایی وزیر آموزش و پرورش در نشست علنی مجلس گفت: این اصلاح رتبه بندی ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت که مجبور بودیم از بودجه جاری هزینه کنیم.
وی با اشاره به اقدامات وزارت آموزش و پرورش برای جبران کمبود نیروی انسانی مورد نیاز افزود: با همکاری سازمان اداری استخدامی توانستیم مجوز جذب ۷۲ هزار نفر را برای امسال بگیریم. این حجم از استخدام در تاریخ کشور از طریق آزمونهای استخدامی بیسابقه است و امروز که در خدمت شما هستم نتیجه آزمون آموزگاری در همین هفته اعلام خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون ۷۳ همت کسری بودجه آموزش و پرورش و مطالبات معلمان است که مربوط به ۲ قلم است که حدود ۴۰ همت آن پاداش خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ است و ۳۴ همت دیگر هم مطالبات پرسنلی و غیر پرسنلی سالهای پیشین است.
گزیدهای از سخنان نمایندگان در جریان ارائه گزارش وزیر به مجلس:
متکی نماینده تهران: مدارس دولتی آرام آرام از چرخه موفقیت در کنکور و تربیت شاگردان نخبه خالی میشوند.
راستینه نماینده بن و سامان: پاداش پایان خدمت فرهنگیان در کوتاهترین زمان پرداخت شود.
نخعی نماینده نهبندان: اداره سازمانی با ۱۵ میلیون دانش آموز و یک میلیون آموزگار نیاز به مدیری توانمند دارد، اما مدیری که هیچ فوق العاده خاصی برای وی در نظر گرفته نمیشود و مشمول نظام رتبه بندی معلمان نیز نخواهد شد باید با چه انگیزه به عنوان مدیر در کادر اداری فعالیت کند؟
قوامی نماینده اسفراین: رتبه بندی بازنشستگان سال ۱۴۰۰ به طور کامل انجام شود.
اسحاقی نماینده قائنات: مطالبه ما حذف کنکور بر اساس عدالت آموزشی و کیفیسازی آموزش است.
باقری نماینده بناب: دانشگاه فرهنگیان باید فقط در مراکز استانها شکل بگیرد.
حاجی بابایی نایب رئیس مجلس: فضاهای آموزشی در مدارس کشور نیازمند اعتبارات قابل توجه است. ۱۲ هزار میلیارد تومان از سوی دولت برای این موضوع پیش بینی شده بود که مجلس بیش از ۵ هزار میلیارد تومان به آن اضافه کرد تا ساخت فضاهای آموزشی سرعت بگیرد.
فرایند تشکیل کمیسیونهای تخصصی مجلس نیز ادامه دارد. سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در رابطه با این موضوع گفت: برای نهایی شدن ترکیب کمیسیونها، برخی ابهامات و تفسیرهای مختلفی که از دستورالعملهای تشکیل کمیسیونها وجود دارد، رفع میشود.
وی افزود: برخی نمایندگان نیز مدارکی جدید را به عنوان سوابق خود ارائه داده اند تا در جریان تعیین اعضای کمیسیونها بررسی شود.
در مورد کمیسیون اصل ۹۰ روال کار با کمیسیون های دیگر متفاوت است.
این کمیسیون ۸ عضو ثابت دارد که پیش از این معرفی شدند. از هریک از کمیسیونهای مجلس نیز یک نماینده به عضویت این کمیسیون پذیرفته میشود. رئیس این کمیسیون هم با رای نمایندگان در جریان یک نشست علنی انتخاب خواهد شد.
در ادامه تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور قرائت شد.
نشست علنی بعدی مجلس سه شنبه، ۱۲ تیر برگزار میشود.