در اجرای طرح اطعام غدیر و پویش چله خدمت بیش از دو هزار غذای گرم میان نیازمندان آذربایجان غربی توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجانغربی گفت: ۲۰۰۰ غذای گرم در آشپزخانه های مساجد پخت و در بین خانواده های نیازمند در مناطق کم برخوردار استان توزیع شد.
محسن رضایی با بیان اینکه این اقدام خداپسندانه برای ترویج فرهنگ اطعام دهی در عید غدیر و کمک به نیازمندان انجام شد، افزود: عید غدیر، عید ولایت و امامت حضرت علی (ع) و روزی برای ترویج فرهنگ ایثار و کمک به نیازمندان است.
وی بیان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همواره در مناسبت های مختلف مذهبی و ملی، اقدام به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی می کنند که پخت و توزیع غذای نذری و اجرای سرود از برنامه های جنبی این ایام است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجانغربی افزود: این اقدام خداپسندانه در اجرای طرح «چله خدمت» و با هدف ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری و همچنین، کمک به نیازمندان در این ایام مبارک انجام می شود.
رضایی همچنین از همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) استان در اجرای این طرح قدردانی کرد.