سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت گفت : تاکنون هیچ گزارشی از وجود پشه آئدس در شهرستان گزارش نشده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت در جلسه پیشگیری از بیماری پشه آئدس که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: هیچ گزارشی از وجود پشه آئدس در شهرستان گزارش نشده است اما با توجه به گرمسیر بودن شهرستان پلدشت و همرز بودن با کشور آذربایجان احتمال تخم گذاری این پشه خطرناک وجود دارد .
دکتر بینا خاطر نشان کرد: یکی از راه های اصلی پیشگیری از تخم گذاری این پشه ، خشکاندن آب های جمع آوری شده در این نقطه ، مدیریت پسماند شهری و روستایی ، لایروبی رودخانه زنگمار پلدشت و سم پاشی مداوم آبهای راکد است.
سرپرشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت افزود: این بیماری خطرناک از انسان به انسان منتقل نمی شود فقط وجود این پشه باعث بیماری آئدس می شود که از علائم آن تب شدید است و در صورتی که کسی متبلا به این بیماری شود بایستی به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه و از خود درمانی خودداری کند .
اکبرزاده فرماندار شهرستان پلدشت هم در این جلسه به دستگاه های متولی ماموریت داد مکان هایی که امکان تولید این پشه وجود دارد سریعا نسبت به سم پاشی و خشکاندن آب های جمع آوری شده اقدام نمایند .
تب دنگی یک بیماری ویروسی است که فقط از طریق نیش پشه آئدس آلوده و یا انتقال خون و فراوردههای خونی از بیمار مبتلا به سایر افراد منتقل میشود. این بیماری در سالهای اخیر در کشور ایران نیز مشاهده شده و در صورت انجام اقدامات پیشگیرانه میتوان تا حد زیادی از انتقال آن جلوگیری نمود.