شهر تیمورلو در شهرستان آذرشهر قطب مهم تولید، بسته بندی و فروش محصول سیر در کشورمان است و سیر تولیدی و فراوری شده علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی، به کشورهای مختلف صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان شرقی سیر محصولی است که در مقایسه با سایر محصولات سبزی و صیفی کم آب بر است و با توجه به محدودیت منابع آبی در تیمورلو که در حاشیه دریاچه ارومیه قرار دارد توسعه کشت این محصول مورد توجه قرار گرفته است. بازار سیر تیمورلو محل خرید و فروش سیر تولیدی تیمورلو، آذرشهر، گوگان، دستجرد و قراغیل است.
حدود ۱۰ درصد سیر کشور در استان آذربایجان شرقی و در شهرستانهای آذرشهر و عجب شیر به ویژه در منطقه تیمورلو و قراغیل بخش گوگان شهرستان آذرشهر تولید میشود. در مجموع ۱۵ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشور به زیر کشت رفته و سالانه نیز ۲۸۰ هزار تن سیر در کشور تولید میشود.
به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی سطح زیر کشت محصول سیر استان حدود ۸۲۰ هکتار است و سالانه ۲۴ هزار تن محصول از این اراضی برداشت میشود. جایگاه استان از لحاظ سطح زیر کشت سیر در کشور رتبه ششم و از لحاظ میزان تولید نیز رتبه چهارم را دارا است.