مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: بیش از ۲۸ هزار دانش آموز دختر و پسر در قالب اجرای برنامههای آموزشی در مدارس سطح استان از خدمات مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی بهرهمند شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فریبا بریمانی با اشاره به حمایتهای اجتماعی روانشناختی دانش آموزان از سوی اورژانس اجتماعی بهزیستی استان، گفت: در این راستا بیش از ۲۸ هزار دانش آموز دختر و پسر در قالب اجرای برنامههای آگاه سازانه و فعالیتهای آموزشی در مدارس سطح استان و همچنین مداخلات تخصصی فردی، خانوادگی و اجتماعی از خدمات مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی مازندران بهرهمند شدند.
او با بیان اهمیت نقش تعاملات فی مابین آموزش و پرورش و بهزیستی در جهت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی با رویکرد پیشگیری، بهنجار سازی و توانمندسازی، افزود: پارسال بیش از ۲۰۰ دانش آموز از سوی آموزش و پرورش به مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی مازندران در قالب طرح نماد ارجاع و با دریافت مداخلات فوریتی و خدمات تخصصی علاوه بر پیشگیری از ترک یا بازماندگی تحصیل، از مسیر وضعیت مخاطره آمیز به شرایط بهنجار زندگی هدایت شدند.
مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: بی تردید، تعمیق و ارتقا سطوح همکاری بین بخشی در جهت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی فی مابین بهزیستی و دستگاههای مسوول همچون آموزش و پرورش، علاوه بر شناسایی دانش آموزان در وضعیت مخاطره آمیز یا نیازمند خدمات و مداخلات تخصصی در حوزه بهزیستی اعم از آسیبهای اجتماعی و معلولیت ها، موجب انسجام بخشی امور و نتیجه بخشی مصروفات هزینهای و اعتباری معنوی و مادی میگردد.
بریمانی با اشاره به اجرای آزمایشی طرح سراد (طرح ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانش آموزان) در سه شهر پایلوت استان با همکاری آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، دادگستری و بهزیستی، تصریح کرد: اجرای این طرح با رویکرد اقدام مشترک نهادهای متجانس در امور مداخلات فوریتی آسیبهای اجتماعی نشان داد دانش آموزان تا چه میزان نسبت به آموزههای سلامت اجتماعی و آگاهسازی از حمایت گریهای اجتماعی روانشناختی، اشتیاق به یادگیری دارند.
او با مهم برشمردن اقدامات حوزه اجتماعی بهزیستی مازندران، ذیل تعاملات درون و برون سازمانی و هدایت فعالیتهای آموزشی آگاه سازانه به داخل مدارس، اظهار داشت: رویکرد پیشگیرانه و مداخلات تخصصی به صورت توامان از سیاستهای اصلی فعالیتهای آگاه سازانه در مدارس بوده که خوشبختانه نتایج ثمربخشی در برداشته است.
از ابتدای سال ۱۴۰۲ فعالیت کارشناسان مراکز اورژانس اجتماعی در مدارس استان مازندران با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، شناسایی افراد نیازمند مداخلات مؤثر و تخصصی آغاز گردید که تا پایان سال بیش از ۲۸ هزار دانش آموز در ۱۹ شهرستان استان از این خدمات بهرهمند شدند.