مرحله نخست برداشت نخود فرنگی از سطح ۴۴۲ هکتار مزارع ساوجبلاغ آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، بارشهای امسال موجب شده کشاورزان از هر هکتار بیش از ۹ تن نخود فرنگی برداشت و روانه بازار مصرف کنند. مرحله اول برداشت نخودفرنگی در ساوجبلاغ از خرداد ماه آغاز میشود و با کشت دوباره برداشت مرحله دوم در فضل پائیز انجام خواهد بود. محصول نخود فرنگی در ساوجبلاغ بیش از نیاز مصرف داخل شهرستان است و محصول مازاد تولید برای صادرات، تولید کنسرو و مصرف روزانه کشور عرضه میشود. شهرستان ساوجبلاغ با ۲۰۰ هکتار نخود فرنگی زیر کشت بیشترین میزان کشت این محصول را در استان البرز دارد.