شرایط بهداشتی استاندارد برای ذبح دام در شهرستان آبادان وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ سرپرست مرکز بهداشت آبادان افزود: مراکز عرضه دام در صورتی مجاز شناخته میشوند که از لحاظ جانمایی، دفع فاضلاب و پسماند و استقرار دام کمترین آلودگی را ایجاد کنند.
به گفته دکتر روحالله شکری چنین شرایط بهداشتی در شهرستان آبادان فراهم نشده است و لازم است متولیان برای فراهم نمودن یک جایگاه موقت عرضه و ذبح بهداشتی دام چاره اندیشی و اقدام کنند.
وی با اشاره به بازرسی کارسناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت از محلهای موقت ذبح دام خاطر نشان کرد: هدف این بازرسی ها نظارت بر اجرای صحیح شیوه نامه های بهداشتی در ذبح دام است.
سرپرست مرکز بهداشت آبادان تصریح کرد: مردم توجه کنند به منظور پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، بویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) پس از ذبح، لاشه دام باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت و آلایشات دام مانند دل، جگر و قلوه حداقل ۴۸ ساعت پس از ذبح در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود. همچنین در هنگام طبخ، گوشت باید حتماً به خوبی پخته شود و از فرآوردههای گوشتی که به صورت خام و نیم پز هستند استفاده نشود.
لطفاً خط واحد مسیر فرهنگیان به احمد آباد از سمت خرخره ساماندهی کنید
حدود دو هفته خط واحد نداریم
باتشکر