مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: ۳۵ گروه بازرسی و دامپزشکی بر قربانیهای عید قربان نظارت دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ امیرحسین نقی پور افزود: در عید قربان اداره کل دامپزشکی استان همدان با انجام اقدامات و هماهنگی لازم با دیگر ادارات و نهادها و با تشکیل ۳۵ گروه متشکل از ۱۴ گروه ثابت، ۲۱ گروه سیار با ترکیب ۱۹ دامپزشک، ۴۲ بازرس بهداشتی گوشت، ۱۳ ناظر شرعی، آموزش، تجهیز، ساماندهی و نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی، قربانیها را در استان همدان انجام میدهد.
او همچنین از مردم خواست برای جلوگیری از مخاطرات بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان، شهروندان دام خود را از میادین عرضه دام زنده دارای پروانه بهداشتی تهیه و در کشتارگاههای استان قربانی کرده و گوشت دام قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: مردم از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ میتوانند برای ذبح قربانی در منزل خود از خدمات رایگان گروههای بهداشتی و ذبح شرعی سیار دامپزشکی استفاده کنند.
مدیر بازرسی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هم گفت: برای عرضه دام زنده در استان همدان مراکز عرضه دام مجاز دامپزشکی در نظر گرفته شده و عشایر هم با این مراکز همکاری کامل را داشته اند.
مسعود سعیدی افزود: خرید دام زنده از این مراکز موجب میشود که دام تهیه شده از نظر بهداشتی و دامپزشکی معاینه و تایید شده باشد.