مرکز بهداشت دزفول برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو اطلاعیهای صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در اطلاعیه مرکز بهداشت دزفول آمده است : شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری کنند.
دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری نمائید.
ذبح دام را صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضد عفونی کرده و همچنین خونابهها به طریق بهداشتی دفع شود.
به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.
گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ٢٤ ساعت در دمای ٤ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.
جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ٤٨ ساعت نگهداری در دمای ٤ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
افرادی که گوشت خرد میکنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.
از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.
از دستکاری، کندن و له کردن کنههای موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد.