۵۲ تیم سلامت محیط و کار بر عرضه و ذبح دام عید قربان در مشهد نظارت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در آستانه عید قربان ۵۲ تیم بازدید سلامت محیط و کار در مشهد و شهرستانهای تابعه دانشگاه با مشارکت گروههای دامپزشکی به صورت ویژه بر عرضه و ذبح دام نظارت میکنند.دکتر فرشید وفا با اشاره به گسترش برنامههای نظارتی تیمهای سلامت محیط و کار افزود: با وجود توصیههای لازم هنوز برخی اقدام به فروش دام زنده در سطح شهر میکنند که کارشناسان بهداشتی به همراه تیمهای اعزامی از شهرداری، دامپزشکی و نیروی انتظامی استان بر این امر ناظر هستند و با متخلفان برابر قانون برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه در فصول گرم سال، احتمال شیوع برخی از بیماریها از جمله تب کریمه کنگو بیشتر میشود، اظهار کرد: ذبح دام در محیط باز و جاری شدن خون حیوان در معابر و تماس بدون حفاظت با گوشت دام تازه ذبح شده از مواردی است که میتواند خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را افزایش دهد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد توصیه کرد: مردم ذبح دام را برای عید قربان به کشتارگاههای رسمی بسپارند و از گوشتهای قربانی که به صورت نذری در اختیار آنها قرار میگیرد پس از گذراندن ٢۴ ساعت داخل یخچال و با پخت کامل استفاده کنند.