سالانه ۷۰۰ تن گوشت بوقلمون در تکاب تولید و روانه بازارهای داخل کشور می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تکاب گفت : سالانه ۷۰۰ تن گوشت بوقلمون از تکاب روانه بازارهای داخلی در کشور می شود و این شهرستان رتبه نخست تولید بوقلمون گوشتی در استان را از آن خود کرده است.
رضایی افزود : در حال حاضر در شهرستان تکاب سه مزرعه پرورش و تولید صنعتی بوقلمون گوشتی فعالیت می کنند و مقدمات احداث یک واحد پرورش و تولید بوقلمون تخم گذار نیز در دست اقدام است .
مدیر جهاد کشاورزی تکاب گفت : در حال حاضر در مزارع تولید بوقلمون تکاب برای بیش از ۲۰ نفر بصورت مستقیم و برای بیش از ۱۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی گفت : گوشت بوقلمون تولیدی مزارع تکاب به استانهای همجوار و تهران ارسال می شود.
گوشت بوقلمون منبع پروتئین و سرشار از امگا ۳ و منبع ویتامین ب است .