معاون وزیر بهداشت:
رشد و توسعه مطلوب حوزه سلامت در دولت سیزدهم
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رشد و توسعه حوزه سلامت را در دولت سیزدهم مطلوب خواند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، یونس پناهی شامگاه پنجشنبه در حاشیه اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور که در مشهد برگزار شد، افزود: در این دوران، ۲۵ مرکز رشد فناوری سلامت در نقاط مختلف کشور فعال شد که این تعداد نسبت به دولت قبل بیش از ۲۱ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: همچنین پنج پارک علم و فناوری سلامت در کشور ایجاد شد و پارکهای فعال در این حوزه به ۱۵ مورد رسید؛ علاوه بر این تدوین شتاب دهندهها هم رقم خورد و با اضافه شدن ۸۲۶ اختراع جدید، شاهد رشد ۴۲ درصدی در این حوزه بودیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افزایش ۳۹ درصدی میزان محصولات تجاری سازی شده از ۵۳۲ محصول به ۷۴۰ مورد در دولت سیزدهم، بیان کرد: میزان محصولات حوزه سلامت با رشد ۹۵ درصدی از دو هزار و ۱۳۸ محصول در ابتدای دولت به چهار هزار و ۷۳ محصول در ایام پایانی این دولت رسید.
پناهی با بیان اینکه در حوزه تولید علم هم رشد ۴۲ درصدی در این بخش توسط اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت، صورت گرفت، به حضور بیش از ۳۰۰ دانشمند یک درصدی در میان هیأت علمیهای وزارت بهداشت، اشاره کرد و افزود: ۴۷ درصد از مجموع دانشمندان کشور مرتبط با حوزه سلامت و بالاترین گروه آن مرتبط با حوزه دارو هستند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی در طول سه سال اخیر ورود خوبی در رتبه بندیهای بینالمللی تایمز و گایدن داشتند و از دانشگاههای تهران، شهید بهشتی و تبریز رشد خوبی در این حوزه شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه مشهد جایگاه قابل قبولی در حوزه علم و فناوری دارد، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یک دانشگاه نسل سه جزء دانشگاههای برتر بوده است و هر ساله در جشنواره رازی نماینده از این دانشگاه در میان برگزیدگان به چشم میخورد.
هشتمین اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور ۲۳ خرداد ماه آغاز شد و به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.