معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ۱۵۵ واحد مرغداری گوشتی در استان ۱۲۷ واحد فعال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما کهگیلویه و بویراحمد، بهنام پور با بیان اینکه تولید مرغ در استان در سال گذشته، رشد ۴۱ درصدی داشته است افزود: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۱۰۰ تن مرغ در استان تولید شد.
وی کل گوشت مرغ مورد نیاز استان را ۲۱ هزار تن عنوان کرد و گفت: ما تا مرز خودکفایی در رابطه با گوشت مرغ هزار تن فاصله داریم که بتوانیم صددرصد مرغ تولید استان را تامین کنیم که این کار از طریق فعال کردن واحدهای راکد و افزایش ظرفیت امکان پذیر است.
بهنام پور با بیان اینکه زنجیره تولید مرغ استان تکمیل نیست، گفت: برای تحقق این مهم، دو تا زنجیره در حال احداث داریم که یکی کارخانه خوراک دام و مرغ و دیگری کارخانه جوجه کشی است.
وی اضافه کرد: یکی از این واحدها ۷۰ درصد و دیگری ۴۰ درصد پیشرفت دارد که اگر به مرحله بهره برداری برسند چرخه تولید استان به ۱۰۰ درصد میرسد که نیاز اولیه استان را تامین میکند.
بهنام پور با بیان اینکه معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زیربخش دام و طیور و زنبور عسل میباشد، افزود: این یکی از زیریخشهای اقتصادی جهاد کشاورزی است.
وی سرجمع تولیدات دامی استان در سال ۱۴۰۲ را ۱۶۱ هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: این تولیدات شامل پنج محصول شیرخام، گوشت قرمز، تخم مرغ، گوشت مرغ و عسل است که حدود یک درصد تولیدات دامی کشور را به خود اختصاص داده است.