در مراسمی در تبریز از پوستر همایش ملی سنت و سیره سیاسی حضرت زهرا (سلام الله علیها) رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز با ارائه گزارشی از نحوه تصویب همایش ملی سنت و سیره سیاسی حضرت زهرا (س) در دانشگاه تبریز در سال ۱۴۰۲، تشکیل کمیتههای علمی و اجرایی، رسانه و داوری و برگزاری جلسات برای تعیین محورهای همایش گفت: هدف از برگزاری این همایش، تبیین افکار حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای نسل امروز و آینده و تلاش برای زنده نگاه داشتن مسیر حرکتی آن بانوی بزرگوار در راستای انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) است.
پرغو، دبیر علمی همایش، همچنین برگزاری این همایش را به نوعی وحدت حوزه و دانشگاه برشمرد و از علما و روحانیون خواست تا در این مسیر جهت شفاف سازی علمی و تحقیقی با مجموعه این همایش همکاریهای درخور شان آن بانوی گرانقدر را داشته باشند.
همچنین در این مراسم رئیس دانشگاه تبریز به اهمیت و ضرورت برگزاری این همایش اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا (سلام الله علیها) به عنوان انسانی کامل و مادر تمام بشیریت است که برگزاری این همایش قدمی خوبی است که زمینه را برای افزایش مطالعات در این حوزه فراهم نماید. نصراله زاده با اشاره به جایگاه مهم تعالیم قرآن در برنامه زندگانی افراد، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله)، ائمه اطهار (علیهم السلام) و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به عنوان انسان کامل و هدایت کننده گان انسانها برشمرد و افزود: احکام الهی در وجود این عزیزان جلوه و ظهور و بروز یافته است و بر این اساس ما انسانها موظف به پیروی از تعالیم آنها هستیم. رئیس دانشگاه تبریز اطاعت از ائمه بزرگوار و تمسک به حضرت فاطمه زهرا (س) و اهل بیت را گامی مهم در هموارسازی مسیر و انتخاب مسیر درست و صحیح عنوان کرد.
زندگی و افکار سیاسی حضرت زهرا (سلام الله علیها)، سیره عملی حضرت زهرا (علیهاالسلام) در مقام و جایگاه [نقش]زن، مواضع سیاسی حضرت زهرا (سلام الله علیها) در مواجهه با وقایع و بحرانهای زمانه، سیمای سیاسی حضرت زهرا (سلام الله علیها) در کلام معصومین(علیهم السلام)، مفسران و افکار اندیشمندان، کتابشناسی و ادبیات تحقیقی در خصوص سنت و سیره سیاسی حضرت زهرا (سلام الله علیها) از محورهای اصلی این همایش است.
همایش ملی سنت و سیره سیاسی حضرت زهرا (علیهاالسلام) ۱۱دی ماه امسال همزمان با ولادت با سعادت آن بانوی با کرامت و با عظمت، برگزار خواهد شد و علاقمندان تا ۱۴۰۳/۰۷/۱۵ فرصت دارند تا چکیده مقالات خود را به دبیرخانه همایش، کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز، موسسه تاریخ و فرهنگ ایران و یا از طریق وب سایت و یا ایمیل همایش ارسال کنند.