با بهره گیری از ایده کارآفرینی پرورش کرم ابریشم، برای از بیش از ۹۰ درصد اهالی روستای کلاگرسرای بابل شغل ایجاد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس اداره توسعه نوغانداری مازندران گفت حدود ۳۳۰۰ جعبه تخم در سطح روستاهای مازندران توزیع شد که حدود ۹۵ درصد جعبه تخم نوغان بین روستائیان بخش بابلکنار و بندپی بابل توزیع شد.
مطهری افزود ۶ مرکز خرید دراستان پیله تولیدی روستائیان استان را خریداری میکنند که دو مرکز از ۶ مرکز به منظور حمایت تولیدکنندگان روستایی از سوی کمیته امداد محصولات کرم ابریشم را خریداری میکنند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی بابل گفت ۱۵۰۰ جعبه تخم نوغان از سوی کمیته امداد امام خمینی استان بین روستائیان توزیع شد که ۱۴۰۰ جعبه بین روستائیان بخش بابلکنار و بندپی بابل توزیع شد.
نیک پور تصریح کرد: پیرو انعقاد تفاهم نامه مدیریت جهاد کشاورزی و کمیته امداد شهرستان و در راستای اجرای هر چه بهتر تفاهم نامه، با هدف شناسایی متقاضیان پرورش کرم ابریشم، جذب حداکثری تخم نوغان و برنامهریزی ارائه آموزشهای لازم در راستای مدیریت پرورش کرم ابریشم در بابل انجام شده است.
وی گفت: در صورت حمایت و قرارگرفتن پرورش کرم ابریشم در زنجیره تولید میتواند باعث ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانوارهای محروم در این شهرستان شود.
یادآور می شود، پرورش کرم ابریشم از مشاغل با سرمایه بسیار اندک و با دوره پرورشی یک ماهه است که میتواند کمک خوبی برای اشتغال در مناطق روستایی، زنان خانهدار و جوانان باشد که با توجه به وضعیت آب و هوایی شهرستان پرورش کرم ابریشم از نیمه دوم فروردینماه شروع و تا پایان خردادماه ادامه دارد.