یک فعال سیاسی در خصوص اهمیت انتخاب رئیس جمهور گفت: بسیاری از مسائل مردم به قوه مجریه گره خورده است و رئیس جمهور باید نماد مبارزه با فساد باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، همزمان با اعلام نظر شورای نگهبان و انتشار لیست نهایی نفرات تایید صلاحیت شده، تب انتخابات در کشور و همینطور در استان داغ شده است.
شورای نگهبان نتایج نهایی بررسی صلاحیت افراد را اعلام کرد و بر این اساس مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمدباقر قالیباف به عنوان کاندیداهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری معرفی شدند.
انتخابات به علت اهمیت و اثرگذاربودن آن در همه شئون یک حاکمیت، اهمیت فراوان دارد. انتخابات مظهر مشارکت و متضمن منافع داخلی و خارجی یک ملت است.
هررای ما میتواند درآینده وسرنوشت ما دخیل باشد ازاین روبا حضور فعال وآگاهانه درپای صندوقهای رای میتوانیم در چگونگی اداره کشور و اجرای آن در هم سطح کلان و نیز بهبود خدمات و مدیریت امکانات شهری و روستایی در بُعد خرد آن اثر گذار باشیم.
سالار قاسمی فعال سیاسی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: انتخابات یعنی انتخاب نخبگانی. اگر نخبگان سیاسی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ما حضور فعال داشته باشند قطعا میتوانیم انتخابات باشکوه داشته باشیم.
شکوه فر دیگر فعال سیاسی نیز گفت: این نظام فرزند انقلاب اسلامی است. مهمترین نمایش تداوم نظام جمهوری اسلامی انتخابات است. نقش مسجد و مردم مسلمان در شکل گیری انقلاب اسلامی بی بدیل بود. ممکن است در جریانات اجتماعی و سیاسی دنیا نخبگان نقش اساسی داشته باشند، اما انقلاب اسلامی منحصر به فرد است. نخبگان دفاع مقدس یک جوان ۱۹ ساله است که میتوان از آن به عنوان یک پدیده یاد کرد.
سالار قاسمی گفت: در انقلاب ما مردم به عنوان نخبگان بودند که حضرت امام (ره) را همراهی کردند. اجماع نخبگان اگر در یک جامعه نباشد توسعه در آن اجتماع محقق نمیشود. انتخابات آمریکا و در ادامه آن رخدادهای غزه و حتی روسیه در تحولات آینده موثر خواهد بود. ما در دیپلماسی خود در روابط بین الملل زمانی که مشارکت بالا باشد مذاکره کننده ما با اقتدار و اعتبار بیشتری حرکت میکند. در مجامع بین المللی مشروعیت نظامها به مشارکت سیاسی مردم در انتخابات سنجیده میشود.
شکوه فر تصریح کرد: اگر به فضای دشمنان انقلاب اسلامی نگاه کنیم خواسته آنها عدم شرکت در انتخابات است. سرمایه اصلی نظام مردمند. برای رفع مشکلات داخلی و در عرصه بین المللی میتوانیم با تکیه بر انتخابات حرکت قابل توجهی داشته باشیم. اگر بتوانیم به تقویت فرهنگ دینی بپردازیم نتیجه آن شرکت بیشتر در انتخابات خواهد بود. شرکت در انتخابات یک تکلیف است. انجام تکلیف یک واجب الهی و ترک آن گناه و معصیت است.
قاسمی اظهار کرد: ما بر اساس آموزههای دینی و روح جمهوری اسلامی که تفکیکی در آن وجود ندارد و طبق قانون اساسی که تاکید بر مردم دارد و تاکیدات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هم بر آن استوار است. بسیاری از مسائل مردم به قوه مجریه گره خورده است. انتخاب شدگان باید باور قلبی به خدا داشته باشند. مردم ما از ناکارآمدی و نابلدی مینالند. رئیس جمهوری باید در تراز جمهوری اسلامی باشد. رئیس جمهور باید سمبل مبارزه با فساد و صاحب نظر باشد. در انتخابات ریاست جمهوری باید تراز امید را زنده کنیم.
شکوه فر گفت: در ۴۵ سال گذشته چطور ممکن است مدیران ناکارآمد داشته باشیم، اما این توسعه را ببینیم. همه جوامع مدیران کارآمد و ناکارآمد در کنار فساد و ... دارند، اما آنچه که ممکن است برای ما باور ایجاد کرده باشد. نامزدها نباید قسم دروغ بخورند وقتی سوگندنامه را میخوانند طبیعتا باید کسی رئیس جمهور باشد که نظام و قانون اساسی را بشناسد و از همه استعداد و توانایی خویش در مسیر خدمت به مردم و اعتلای کشور به خدمت بگیرد. اگر فردی توانایی پیاده کردن این سوگند را نداشته باشد جلو آمدنش خیانت به این مردم است.