هشتمین همایش "رهپویان غدیر" در شیراز برگزار شد.
دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان فارس در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، گفت: هشتمین همایش "رهپویان غدیر" با حضور ۵۰۰ نفر از دبیران بنیاد غدیر شهرستانهای استان، اساتید حوزه و دانشگاه، خیران، ائمهجمعه و جماعات، مدیران دستگاههای اجرایی و کارشناسان فرهنگی و فضای مجازی برگزار شد.
این همایش هر سال در استان فارس زودتر از دیگر نقاط کشور در اولین روز از ماه ذی الحجه که برابر است با پیوند آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار میشود.
حجت السلام وحید احمدی گفت: امسال نیز این همایش با هدف تبیین فلسفه غدیر و هماهنگی برای برگزاری بیش از ۸۲۰ ویژه برنامه در سراسر استان فارس همزمان با دهه ولایت و امامت برگزار شد.
وی افزود: مهمترین برنامههای بنیاد غدیر در استان فارس همزمان با دهه امامت و ولایت شامل اجلاس بینالمللی جهانی شدن بیعت غدیر در دوم تیرماه، همایش رهپویان غدیر، برپایی برپایی جشنهای دهه غدیر همراه با برنامههای متنوع، برگزاری برنامههای محوری و اطعام ۲۰ هزار نفری در حرم مطهر شاهچراغ (ع) همچنین توزیع ۶ هزار پرس غذا در دیگر شهرستانهای استان فارس است.
آیت الله اختری عضو هیئت امنای بنیاد بینالمللی غدیر کشور در این همایش ترویج و تبلیغ تبیین واقعه تاریخی غدیر در کشورهای مختلف را از اولویتهای این بنیاد برشمرد و گفت: یکی از برنامههای بنیاد غدیر در سطح بین المللی چاپ کتابها و منابع به زبانهای مختلف است تا مردم در کشورهای مختلف از این واقعه ارزشمند تاریخی، حقیقت اسلام و موضوع امامت و سیده امامان ما مطلع شوند.
وی با اشاره به برگزاری جشنها و مراسمهای فرهنگی در کشور مختلف به مناسبت عید غدیر خم افزود: بنیاد بینالمللی غدیر تلاش میکند با حمایت و پشتیبانی از رهپویان غدیر برگزاری این جشنها را در کشورهای دنیا توسعه دهد.
استاندار فارس هم در این همایش بر بهرهمندی از ظرفیت دستگاههای اجرایی و خیران استان برای برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم عید غدیر خم تاکید کرد.
دکتر ایمانیه توصیه کرد: خیرین استان فارس با وقف بخشی از املاک و اموال خود، پشتوانههایی برای بنیاد بین المللی غدیر ایجاد کنند تا هر سال از محل درآمدهای این موقوفات مراسم بزرگداشت عید سعید غدیر، جشن و اطعام علوی برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه عید غدیر بزرگترین عید شیعیان است، گفت: به دستور خداوند متعال، پیامبر اکرم (ص) در عید غدیر خم که عید امامت و ولایت است، مسیر تاریخ را با اعلام ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام مشخص کردهاند؛ هرگونه بزرگداشت این عید سعید میتواند به فرهنگ سازی متناسب با جامعه ولایی و معتقد به اهل بیت علیهم السلام کمک کند و در نهایت مسیر را برای تحقق مدینه فاضله هموارتر سازد.
ایمانیه بر برگزاری مردمی این قبیل مراسمات تاکید کرد و در ادامه افزود: برگزاری مردمی مراسمات از وظیفه مدیران و مسئولین نمیکاهد لذا مدیران و مسئولین دستگاههای دولتی نیز وظیفه دارند برای عید امامت و ولایت سنگ تمام بگذارند؛ هزینه کردن در این مسیر نوعی سرمایهگذاری فرهنگی و معنوی است.
وی ضمن اینکه بر اهمیت اطعام روز عید غدیر تاکید کرد، از ادارات، نیروهای مسلح، دانشگاهها و عموم مردم خواست با اطعام کارمندان، فامیل، همسایگان در این زمینه مشارکت فعال داشته باشند و در ادامه سخنان خود با اشاره به موضوع کمبود نیروی انسانی در برخی شعب بنیاد غدیر نیز گفت: قبلاً هم گفتهام دستگاههای اجرایی میتوانند نیروهای مورد نیاز بنیاد را به صورت نیمه وقت و اضافه کاری تامین کنند.
وی بر الگو گرفتن از عملکردهای موفق و ابتکاری که در سراسر استان انجام شده تاکید کرد و خواهان استفاده از آنها شد و در ادامه خاطرنشان ساخت: هم افزایی در کارها منجر به برگزاری هرچه بهتر و باشکوهتر عید امامت و ولایت خواهد شد.