طرح ایراندخت با هدف ارتقای سطح علم، توانایی و شکوفایی استعدادهای بانوان خراسان رضوی در سال جاری برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی: رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت: بنیاد ملی نخبگان، مسئولیت اجرایی طرح ایراندخت را بر عهده دارد و ادارات کل، فرهنگ و ارشاد، کار و صمت و استانداری خراسان رضوی پشتیبان و حامی مالی آن هستند.
عبدالکریم سجادی افزود: از اهداف طرح ایراندخت ارتقای سطح آگاهی و خودباوری و اثرگذاری بانوان در جامعه است. ایران از دیرباز برای جایگاه و مقام زن ارزش بسیار زیادی قائل بوده و آمار بیانگر افزایش استفاده از ظرفیتها و توانمندی بانوان در حوزههای مختلف علمی، مدیریتی، فرهنگی و فناوری در سالهای اخیر است.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی با بیان اینکه پس از انجام فراخوان، زنان و فعالین این حوزه میتوانند برای شرکت در رویداد ایراندخت ثبت نام کنند،گفت: قصد داریم در این رویداد پذیرای ۲۰۰ نفر از بانوان خراسانی از اقشار مختلف مانند دانشجویان، اساتید، زنان خانهدار خوداشتغال، کارمندان ادارات و زنان کارآفرین باشیم.
سجادی افزود: بنیاد نخبگان خراسان رضوی برای ارتقای نقشآفرینی بانوان در امور مختلف اجتماعی و پرورش تفکر خلاق در آنان، تصمیم دارد تا کارگاههای آموزشی و برنامه بازدید برای بانوان برگزار کند.
او گفت:این همایش طی دو روز از ۲۳ خرداد برگزار میشود.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی افزود:صبح روز اول زنان با نمونههای موفق استان در حوزههای مختلف آشنا و در مورد سختیها و چالشهای راه آنان مطلع میشوند در ادامه این طرح، بانوان خراسانی در کارگاههای آموزشی با عناوین تفکر خلاق و چشمانداز فردی، کودک و تعادل کار و زندگی، آشنایی با مقدمات راهاندازی کسبوکار فناورانه، فن بیان و مهارتهای گفتاری، خودشناسی و تیپهای شخصیتی و زبان بدن شرکت میکنند.
وی با اشاره به طرح «استاد شاگردپرور» که برای اولین بار در کشور اجرا شد،هم گفت: ایده این طرح از داستان شیخ مفید که آموزگار سیدرضی و سیدمرتضی بود، گرفته شده است.
عبدالکریم سجادی افزود:طرح استاد شاگردپرور برای شناسایی و تقدیر از مقام اساتید شایسته از دیدگاه شاگردان برگزار شد. طبق نظرسنجیای که از بین ۵۰ دانشکده برتر کشور و دانشجویانی که موفق به کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ در کنکور سراسری شده بودند، صورت گرفت، ۱۰۰ استاد برتر در کشور انتخاب شدند و از آنان تجلیل شد.
سجادی همچنین با اشاره به طرح سرآمدان قرآنی نیزگفت: بنیاد ملی نخبگان مسئولیت اجرا و ثبت شیوهنامه سرآمدان قرآنی را به عهده بنیاد نخبگان خراسان رضوی گذاشته است و تاکنون کارگروههای مختلف این طرح را تشکیل دادهایم.
وی افزود:آییننامهای برای طرح سرآمدان قرآنی تدوین شده که بر اساس آن، باید از افراد در ۴ حوزه قرآنی شامل ترویج و تبلیغ، تدریس و پژوهش، حفظ و قرائت تجلیل شود.