یازدهمین اجلاس سراسری مسئولین کانونهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت دانشگاه ، تعلیم و تربیت اجتماعی امروز در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست گفت: اگر تنها تخصص محور تعليم و تربيت باشد و به پرورش ابعاد و شخصيت انساني توجه نشود، پزشك، مهندس، استاد و اقشار تحصيلكرده جامعه در حرفه خود، مسئوليت پذيري و وجدان را ملاك عمل قرار نمي دهند.
حسن رحيم پور ازغدي افزود: در چنين جامعه اي پزشك بيمار را به ديد پول و تجارت نگريسته، مهندس در كارش وجدان كاري نداشته و استاد دانشگاه نيز براي تعليم دانشجويانش تعهدي ندارد.
وي ادامه داد: در چنين جامعه اي صفات اخلاقي رنگ باخته و چالش هايي مانند عدم صداقت و تحمل يكديگر، بحران طلاق، اعتماد نداشتن به يكديگر، مسئوليت ناپذيري و رشوه گيري گسترش مي يابد.
عضو شوراي انقلاب فرهنگي در ادامه تاكيد كرد: البته در چنين جوامعي آسايش فراهم است اما آرامش وجود ندارد و دولت و مجلس هر چقدر برنامه ريزي و خدمت كنند، مردم كمتر احساس خوشبختي مي كنند چرا كه مشكل را به جاي بيرون بايد از درون حل كرد.
رحيم پور ازغدي تاكيد كرد: طبق فرمايش امام راحل (ره) تربيت مادي تنها به آسايش، اما تربيت اسلامي به آسايش و آرامش توامان توجه دارد.
وي ادامه داد: اگر مي خواهيد در 30 سال آينده جامعه اي راستگو، مسئوليت پذير و قانون محور داشته باشيد بايد روي نسل كودك و نوجوان سرمايه گذاري كنيد و آنان را به خوبي پرورش دهيد.
وي بيان كرد: نقش معلمان و فرهنگيان در تغيير جامعه و نگرش افراد بيشتر از همه اقشار است و حتي اثر استاد دانشگاه بر روي دانشجو به اندازه اثر معلم بر روي دانش آموز نيست.
او گفت: نظام تعليم و تربيت، مركز واقعي يك انقلاب و حكومت است و اگر محور محاسبه را انسان قرار دهيم، خواهيم ديد كه همه نهادها مصرف كننده و نهاد تعليم و تربيت توليد كننده است.