نماینده مردم شهرستانهای رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی، مهمترین موضوعی که در حوزه اشتغال مدیران باید در اولویت قرار دهند رفع موانع که در مسیر ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری قرار دارد عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ سید ابوالحسن مصطفوی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان رزن بر ضرورت استفاده حداکثری از امکانات برای راه اندازی واحدهای راکد نیمه فعال و افزایش ظرفیت بنگاههای اقتصادی فعال برای گسترش تولید و افزایش بهره وری و ایجاد مزیت رقابتی با محوریت اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد.
او همچنین گفت: معرفی ظرفیتها و مزیتهای نسبی سرمایه گذاری در شهرستان و ارائه اطلاعات لازم در این زمینه برای سرمایه گذاران و همچنین لزوم برنامه ریزی برای تسهیل در صدور مجوزها از عوامل ایجاد اشتغال پایدار است.
فرماندار رزن هم از پرداخت بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزههای مختلف در راستای ایجاد اشتغال از سال گذشته تا ابتدای امسال در شهرستان رزن خبر داد و گفت: ۶۵ میلیارد تومان تسهیلات هم در حوزه کمیته امداد امام خمینی پرداخت شده است.
علی اصغر غفاریآثار با بیان اینکه شهرستان رزن دو سال پیاپی در ایجاد اشتغال سامانه رصد مقام نخست استان را کسب کرده است افزود: تعهد پارسال شهرستان در سامانه رصد هزار و ۳۰۸ نفر بود که برای هزار و ۹۶۸ نفر شغل ایجاد و در سامانه رصد ثبت شد.
او همچنین گفت: تعهد امسال شهرستان رزن در سامانه رصد هزار و ۱۷۵ نفر تعیین شده که هم اکنون رزن رتبه سوم استان را دارد که در تلاش هستیم تا پایان سال رزن به رتبه نخست برسد.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان هم گفت: پارسال ۱۰ هزار نفر بیمه اجباری تامین اجتماعی در سطح استان همدان اضافه شد که از این میزان ۶۰۰ نفر رزنی هستند.
یوسف شعبانی با بیان اینکه اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد توسط دستگاههای ذی ربط و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی راستی آزمایی میشود، افزود: سهمیه اشتغال استان همدان در سالجاری ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر تعیین شده است.
او همچنین گفت: امسال ۲۵ درصد تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستانها، باید مختص به فارغالتحصیلان دانشگاهی و ۴۲ درصد تسهیلات اشتغالزایی هم در فضای کسبوکار، به طرحهای پشتیبان و کارآفرین و بخش تعاون اختصاص یابد.