نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع مطالبات گندمکاران به صورت مستمر در حال پیگیری است و پرداخت این مطالبات با دستور سرپرست ریاست جمهوری با جدیت در دستور کار دولت قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید محمد سادات ابراهیمی با اشاره به دیدار انجام شده با وزیر جهادکشاورزی برای پیگیری مطالبات گندمکاران و همچنین سایر موضوعات مربوط به بخش کشاورزی اظهارکرد: در این نشست وزیر جهادکشاورزی از دستور سرپرست ریاست جمهوری برای تسریع در انجام رویههای قانونی به منظور پرداخت هرچه سریعتر مطالبات گندمکاران خبر داد. وی همچنین در خصوص اجرای طرح آبیاری و زهکشی زمینهای کشاورزی منطقه شعیبیه غربی گفت: در این زمینه نیز مذاکرات بسیار خوبی با وزیر جهادکشاورزی انجام شده که توسعه بخش کشاورزی این منطقه را درپی خواهد داشت.
نماینده مردم شوشتر و گتوند همچنین با اشاره به اینکه طرحهای آبیاری و زهکشی شهرستانهای شوشتر و گتوند سالها رها شده بود ادامه داد: تکمیل این طرحها از وزیر جهادکشاورزی مطالبه شد و باید توجه داشت که بهره برداری از طرحهای آبیاری و زهکشی شهرستانهای شوشتر و گتوند افزایش بهرهروی در تولید محصول، احیا اراضی و رونق کشاورزی این شهرستانها را به دنبال دارد. سادات ابراهیمی افزود: شهرستانهای شوشتر و گتوند از قطبهای کشاورزی در استان خوزستان و کشور هستند که همواره توجه به مطالبات و رسیدگی به درخواست کشاورزان از اولویتهای این حوزه انتخابیه خواهد بود وی خاطرنشان کرد: توجه به بخش کشاورزی، با توسعه زنجیرههای تولید و ایجاد ارزش افزوده، زمینه ایجاد هزاران شغل پایدار در منطقه را فراهم میکند.
نماینده مردم شوشتر و گتوند با اشاره به اینکه سیلاب اخیر استان خوزستان به بخش کشاورزی استان خوزستان خساراتهایی را وارد کرده گفت: مستندات مربوطه در خصوص خسارتهای به وجود آمده درحال جمع آوری است که پس از تکمیل فرآیندها، پیگیریها برای جبران این خساراتها را با جدیت در دستور کار قرار خواهم داد.
نماینده مردم شهرستان شوشتر و گتوند در مجلس خاطر نشان کرد: توسعه کشاورزی در خوزستان با توجه به اهمیت این موضوع در اولویتهای مجلس خواهد بود و برای حل مشکلات کشاورزان با جدیدت پیگیری خواهم کرد.
تاکنون حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است. مطالبات کشاورزان خوزستان بابت خرید گندم تاکنون حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال است که در مرحله نخست هفت هزار هزار میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت شد.