سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران: ۵۰۰ واحد ساختمان اداری، آموزشی، تجاری و مسکونی نا ایمن در مازندران شناسایی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران در کارگروه استانی پایش ایمنی ساختمانهای نا ایمن گفت: ساختمانهای نا ایمن مازندران باید با سرعت شناسایی و رفع خطر شوند.
احمد توکلی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ ساختمان اداری، آموزشی، تجاری و مسکونی نا ایمن در مازندران شناسایی و ثبت شده است گفت: بازدید از ساختمانهای دارای چک لیست توسط تیم فنی کمیته پایش انجام میشود تا تمامی واحدهای نا ایمنی شناسایی و برای رفع خطر اقدام گردد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران افزود: با توجه به تاکیدات قبلی برای اقدام لازم جهت رفع خطر ساختمانهای نا ایمن، این موضوع با سرعت و به درستی انجام نشد و ضرورت دارد تا شهرداران به عنوان متولی نگهداشت شهر، این موضو را جدی بگیرند.
وی تصریح کرد: مدیرانی که در این ارتباط کوتاهی کنند بدلیل ترک فعل به هیات تخلفات ارسال میشود.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه رفع خطر بناهای دارای خطر انجام شود، یاد آورشد: پیاده روهایی که زیر ساختمانهای نا ایمن قرار دارد با اولویت داربست بندی و ایمن سازی موقت جهت جلوگیری از آوار شدن انجام پذیرد و در ادامه تکلیف آنها مشخص گردد.
توکلی از شناسایی سازههای نا ایمن و حتی مناطقی که برای مردم ایمنی ندارند، خبر داد و تصریح کرد: ایمن سازی پلهای عابر پیاده با عمر بالا و تابلو و بیلبوردهای در حاشیه جادههای بین شهری و درون شهری نیز بررسی و ایمن سازی شوند.
وی اولویت کارگروه را شناسایی ساختمانهای نا ایمن و رفع مشکل آنها اعلام و خاطرنشان کرد: بر شناسایی ساختمانهای نا ایمن و تکمیل چک لیستهای پایش تاکید داریم و برای ایمن سازی ساختمانهای دولتی نا ایمن، امسال اعتبارات اختصاص مییابد