مدیر کل صمت گیلان گفت: زمینه اشتغال بالغ بر ۱۳ هزار گیلانی در دولت سیزدهم در واحدهای صنعتی جدید فراهم شد.
وی عمده سرمایه گذاری انجام شده را در صنایع فلزی، قطعات خودرویی، چوب و اوراق فشرده و همچنین صنایع شیمیایی اعلام و عنوان کرد: علاوه بر این واحدهای ایجادی، برخی از کارخانجات موجود قبلی نیز نسبت به تکمیل خطوط و افزایش تولید در قالب طرح توسعه در این مدت اقدام نمودند که تعداد طرحهای توسعهای انجام شده به ۴۱ مورد میرسد.
به گفته آقای پورحیدری در دولت سیزدهم با تشکیل کمیته ویژه احیاء، ۳۲۲ واحد راکد دیگر نیز شناسایی و آسیب شناسی شده اند، که بخش اعظمی از آنها قابلیت احیاء دارند.
لازم به ذکر است هم اکنون یک هزار و ۸۳۰ واحد صنعتی و افزون بر ۱۷ هزار واحد تولیدی- صنفی در گیلان فعالیت دارند و صنعت گیلان در زمینه انواع مقاطع فولادی و مفتولهای مسی، صنایع سلولزی اوراق فشرده چوبی و پالت سازی، صنایع دارویی، لوازم خانگی کوچک، نساجی و پوشاک و صنعت کیک و کلوچه جزء استانهای سرآمد محسوب میشود.