رئیس هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان اردبیل گفت: بیش از هزار نفر آقا و خانم در نقاط مختلف این استان در رشته ورزشی کونگفو فعالیت میکنند.
وی با اشاره به علاقه جوانان و افزایش چشمگیر تعداد کونگ فوکاران در استان اردبیل، بیان کرد: در سال ۱۳۹۹ تعداد بیمه شدگان رشته ورزشی کونگ فو در استان ۷۱ نفر بود که این تعداد هم اکنون بیش از هزار نفر است.
رئیس هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان اردبیل از رشد و توسعه رشته ورزشی کونگ فو در استان خبر داد و اظهار کرد: بعد از ۱۵ سال سعید قربانزاده کونگ فوکار ملی پوش اردبیلی موفق شد در مسابقات بینالمللی ترکیه مدال طلا برای کشورمان کسب کند.
اصبری افزود: همچنین کونگ فوکاران این استان با شرکت در دو دوره مسابقات انتخابی تیم ملی، موفق به کسب یک مدال طلا و سه مدال برنز شدند.
وی با اشاره به مشکلات مالی هیات کونگفو استان، ادامه داد: با وجود تمامی محدودیت های مالی هیات کونگفو تلاش کرده تا مشکلی در تامین اقلام مورد نیاز کونگ فوکاران و اعزام ورزشکاران استان به مسابقات کشوری بوجود نیاید.
رئیس هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان اردبیل احترام گذاشتن و تکریم پیشکسوتان ورزشی را از اولویت های هیات کونگفو استان برشمرد و گفت: در هیات به روی تمامی پیشکسوتان و خاک خوردگان کونگ فو باز بوده و دستان پیشکسوتان را به گرمی فشرده و آماده استفاده از نظرات و تجربیات گرانسنگ این عزیزان هستیم.
اصبری با اشاره به فعالیت ۱۵ باشگاه ورزشی در رشته کونگ فو در نقاط مختلف استان اردبیل، افزود: استعدادیابی و رشد و توسعه رشته ورزشی کونگ فو از دیگر اولویت های هیات کونگ فو استان است.
وی گفت: در همین راستا در ۲ سال اخیر پنج دوره طرح استعدادیابی، پنج دوره آزمون فنی برای ارتقای کمربند کونگ فوکاران (قهوهای تا دان ۶) و چندین دوره کلاس آموزشی داوری و مربیگری جهت ارتقای سطح دانش آنها در استان برگزار شده است.