باتوجه به اهمیت تاریخی باغ فین کاشان لازم است حجم ورود گردشگر به این مجموعه جهانی توجه بیشتر شود.
احمددانایی نیا بر محدودیت پذیرش گردشگر درمجموعه جهانی باغ فین شبیه دیگر بناهای مشابه آن در جهان تاکید کرد و افزود: بطوریکه سالانه ورود حجم گسترده مسافر بالاتر از ظرفیت آن است.
وی گفت:میزان تولید گاز کربنیک در باغ فین با حجم اکسیژن آن قابل مقایسه نیست و امیدواریم برای حفظ این اثر تاریخی، پذیرش گردشگر به صورت سانس با زمانبندی مشخص انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت نهادینه کردن فرهنگ گردشگری، افزود: خانه کودک و نوجوان با هدف آشنایی این دوره سنی با میراث فرهنگی و تاریخی، شناخت اهمیت آنها و مشارکت برای حفظ میراث تمدنی کشور در باغموزه جهانی فین راهاندازی شده است.
دانایی نیا تأکید کرد: باغ فین با وسعت بیش از ۳۳ هزار مترمربع، شامل یک حیاط مرکزی است که با دیوار، بارو و برجهای استوانه شکل محصور شده است و در ۱۵ آذر ۱۳۱۴ با شماره ۲۳۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و در سال ۱۳۹۰ همراه با ۹ باغ ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.
وی گفت: باغ فین و مجموعه بناهای آن در سالهای گذشته یکی از پربازدیدترین مکانهای گردشگری کشور است که گردشگران داخلی و خارجی به آن توجه ویژهای داشته اند و ظرفیت ورود گردشگر به آن لازم است ساماندهی شود.