رئیس جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵ میلیون و ۶۶۵ هزار قطعه در اردیبهشت امسال در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجهریزی انجام شد که در مقایسه با زمان مشابه پارسال از افزایش ۴۱ درصدی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: در فروردین امسال نیز ۴ میلیون و ۹۱۲ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی انجام شد که در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال حدود ۱۱ درصد افزایش داشت.
وی اضافه کرد: در تامین گوشت مرغ مصرفی مردم هیچ گونه مشکل یا کمبودی در سطح بازار استان وجود ندارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: رتبه سوم کشوری در این زمینه با تولید سالانه بیش از ۱۱۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه در واحدهای مادری به این استان تعلق دارد.
شهبازی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ جوجهریزی در واحدهای مادری استان به ۴۷ میلیون و۷۰۰ هزار قطعه بود که در سال ۱۴۰۲ این میزان جوجه ریزی به ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه معادل ۲۲ درصد افزایش یافت.
وی با عنوان اینکه در سال ۱۴۰۲، آذربایجان غربی با تولید ۱۰۸ هزار تن گوشت مرغ به رتبه ۷ کشوری ارتقا پیدا کرد، اظهار کرد: تولید گوشت روزانه استان بیش از ۳۰۰ تن بود.
وی اظهار کرد: حداکثر نیاز استان بین ۲۶۰ تا ۲۷۰ تن متغیر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استانهای دیگر و کشور عراق صادر میشود.