مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد: از ابتدای سالجاری تعداد ۳۱ زندانی جرائم غیرعمد به آغوش خانواده بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید مسعود عظیمی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت خادم الرضا حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات همراهان، از آزادی تعداد ۳۱ محکوم مالی جرائم غیر عمد از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۶ محکوم با مشارکت نیکوکاران یزدی به مناسبت میلاد امام هشتم و با اجرای پویش بخشش کریمانه از زندانهای استان آزاد و به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.
وی افزود: رقم بدهی این زندانیان ۶۶ میلیارد و ۹۳۷ میلیون تومان بودکه با قبولی دادخواست اعسار، اخذ گذشت رضایت مندانه از شکات و آورده محکومین مبلغ ۶۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از این مبلغ تامین شد.
عظیمی ادامه داد: مابقی این مبلغ از منابع این ستاد مردمی شامل کمکهای خیرین و نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانکهای عامل مبلغ ۵ میلیارد و ۲۳۷ میلیون تومان به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی این ۳۱ نفر و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده فراهم گردید.
وی با تشریح نوع محکومیت این مددجویان گفت: از این تعداد آزاد شده، ۱۸ مددجو مربوط به محکومین مالی، ۸ محکوم مربوط به پرداخت مهریه، ۳ محکوم مربوط به پرداخت نفقه، یک محکوم به پرداخت دیه حوادث کارگاهی و یک مددجو نیز مربوط به پرداخت دیه تصادفات رانندگی بودند.
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد ضمن تقدیر از تلاشهای بی وقفه کارکنان و اعضاء کمیته صلح و سازش این ستاد مردمی گفت: از این تعداد آزادی تعداد ۸ مددجو با انجام مشاوره و اصلاح ذات البین توسط مددکاران این ستاد و بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی و تعداد ۲۳ مددجو با پرداخت از منابع، شامل کمکهای خیرین و نیکوکاران نوع دوست و تسهیلات بانکهای عامل از زندان آزاد گردیدند که از این تعداد ۳ مددجو زن و ۲۸ مددجو نیز مرد بودند.
عظیمی با اشاره به آزادی سه زندانی در دهه کرامت تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات زیبایی که در این ایام شاهد آن بودیم، کمک ۴۰ میلیون تومانی دانش آموزان دبیرستان دخترانه فرزانگان حکیم زاده یزد بود که این اقدام نیز در دهه کرامت اتفاق افتاد