رئیس جهاد کشاورزی ابهر از افزایش ۱۷ درصدی تولید گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز زنجان، مولایی بابیان اینکه سال گذشته ۱۲ هزار و ۲۵۹ تن گوشت سفید در ۵۴ واحد مرغداری شهرستان تولید شد، گفت: این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷ درصد افزایش داشته است.
وی با اعلان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از شش میلیون و ۴۰۶ هزار قطعه در واحدهای مرغداری شهرستان انجام شده است، افزود: جوجهریزیها ۲۲ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.
رئیس جهاد کشاورزی ابهر بااشاره به دلایل افزایش تولید گوشت مرغ در ابهر، ادامه داد: یکی از دلایل این افزایش تولید، افزایش ۹۵ هزار قطعهای در ظرفیت توسعه و افتتاح واحد تازهتاسیس است و از دیگر دلایل این افزایش تولید میتوان به سهولت مرغداران در تهیه نهادههای دامی از سامانه بازارگاه اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه بهطور متوسط سال گذشته هر واحد فعال مرغداری چهار بار جوجهریزی داشته است، ادامه داد: این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۱۷ درصدی را نشان میدهد.
مولایی افزود: اکنون میزان تولید گوشت مرغ از ۱۰ هزار و ۱۴۲ تن در سال به ۱۲ هزار و ۲۵۹ تن رسیده است.