جوجه ریزی در واحدهای مرغداری چهارمحال و بختیاری در سال جدید به حدود ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار قطعه رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست قرارگاه امنیت غذایی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲میلیون و ۴۵۰هزار قطعه جوجه در واحدهای مرغداری انجام شده است که این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵درصد رشد داشته است.
برزگر افزود: از این میزان جوجه ریزی، یک میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه، در اردیبهشت ماه انجام شده است.
وی گفت: با این میزان جوجه ریزی ۵هزار و ۳۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف میشود.
برزگر افزود: رکورد جوجه ریزی سال گذشته واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان چهارمحال وبختیاری حدود ۱۴ میلیون و ۳۹۶ و ۴۲۳ قطعه بوده است که با این میزان جوجه ریزی، ۳۱ هزار و۶۷۳ تن گوشت مرغ در استان تولید شد.