پیش بینی میشود از هر هکتار بیش از ۱۲۰ تن جو قصیل بر داشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ جو قصیل محصولی است که کمترین نیاز آبی را دارد و در فصل پائیز کشت و در فصل بهار بر داشت میشود زمانی که دام نیاز شدید به علوفه دارد.
در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری میشود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازهخوری و یا خرد شده و سیلو شده به مصرف دام میرسد که برای دام بسیار خوشخوراک است.
یکی از غلاتی که اغلب در برنامه غذایی دام و طیور از آن ها استفاده می شود، جو است که علاوه بر هضم سریع و آسانی که در دستگاه گوارشی دام دارد، می تواند خواص بسیاری را به همراه داشته باشند
کار بر داشت جوقصیل از ۱۰۰ هکتار از مزارع ساوجبلاغ که به صورت آزمایشی کشت شده بود آغاز شد .
پیش بینی می شود از هر هکتار ۱۲۰ تن جو قصیل بر داشت شود که میانگین بر داشت آن بالاترین سطح در کشور است.