رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: امواج ناپایدار بارشی که با خود بارش خفیف باران به همراه دارد، آذربایجانغربی را فرا گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، اردلان محمدپور افزود: فعالیت امواج ناپایدار جوی بیشتر در مناطق شمالی استان و به صورت افزایش ابر، رگبار خفیف باران و رعد و برق تا روز دوشنبه تداوم داشته و در جنوب استان فقط در مناطق مرتفع احتمال بارش وجود دارد.
او اضافه کرد: فعالیت این امواج ناپایدار تغییر چندانی بر دمای هوا آذربایجانغربی ندارند و در این مدت تغییرات محسوس دما در منطقه پیش بینی نمی شود.
محمدپور افزود: در شبانهروز گذشته میاندوآب با حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد، گرمترین و تکاب و چالدران با حداقل دمای ۲ درجه سانتی گراد خنک ترین شهرهای آذربایجانغربی بود؛ در این مدت دمای هوا در مهاباد بین هشت و ۲۳ درجه سانتیگراد در نوسان بود.
وی در خصوص موج جدید بارش از اواسط هفته جاری به استان هم گفت: در صورت تغییر نکردن جریانات هوا و تغییر مسیر حرکت این سامانه بارشی، روزهای نخست خرداد ماه در این منطقه با بارش باران همراه خواهد بود.