مدیرجهادکشاورزی خاش گفت: در طول فصل زراعی بیش از چهار هزار و۶۰۰هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به زیر کشت جو میرود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مجتبی خاشی گفت: کشت این محصول درنقاط دیگر استان و کشور در دو فصل انجام میشود، در حالی که شرایط آب و هوایی شهرستان خاش باعث شده کشت و برداشت این محصول در سه فصل صورت بپذیرد.
مدیرجهادکشاورزی خاش افزود: میزان تولید این محصول در شهرستان خاش بیش از ۹ هزار تن است.
وی اظهار داشت: کشت اول جو یک ماه قبل از کشت گندم انجام میشود و کشت دوم در اوایل زمستان و صرفاً در راستای تأمین علوفه دامهایی است که دیگر قادر به استفاده از مراتع نیستند و کشت سوم پس از برداشت گندم در سال بعد انجام می شود.
خاشی افزود: تنوع کشت این نوع محصول بیشتر در بخشهای پشتکوه و مرکزی است و بیش از دو هزار و ۷۰۰ نیرو در کار داشت، کاشت و برداشت این محصول در سه فصل متناوب فعالیت دارند.