مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت همکاری سازمانها و نهادهای مرتبط برای حفظ و احیای منابع طب سنتی ایرانی به عنوان یکی از گنجینه های ارزشمند میراث مکتوب کشور تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل،گفت: اسناد و منابع خطی، دریچهای به سوی گذشته پرفراز و نشیب تمدن بشری و گواه دانش و تجارب ارزشمند نیاکان ما هستند؛ در این میان، طب ایرانی به عنوان یکی از کهنترین مکاتب پزشکی جهان، از گنجینهای بینظیر از متون و نسخ خطی برخوردار است که حامل دانش و ظرفیتی غنی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریها است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به تلاش این دفتر برای حفظ و احیای منابع طب ایرانی، گفت: تاکنون تعدادی از این منابع ارزشمند با حمایت این دفتر و با چاپ جدید در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است که این تعداد در مقابل کثرت این منابع ارزشمند عدد کوچکی است.
نفیسه حسینی گفت: حفظ و احیای این منابع ارزشمند، رسالتی خطیر بر دوش همه است و موظفیم با بهرهگیری از دانش روز و فناوریهای نوین، این میراث گرانبها را از گزند زمان و نابودی نجات دهیم و آن را به نسلهای آینده منتقل کنیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل از همکاری وزارت بهداشت با کتابخانهها و مراکز اسناد کشور در راستای احیای میراث مکتوب خبر داد و حل مشکل دسترسی محققین به این منابع را مفید و منوط به همکاری پایگاههای اطلاعاتی، کتابخانهها و مراکز اسناد معتبر سراسر کشور دانست.
دکتر حسینی از همه ی پژوهشگران، استادان ، دانشجویان و فعالان حوزه طب سنتی ایرانی خواست با اهتمام و جدیت هر چه بیشتر، برای حفظ، احیا و ترویج این دانش ارزشمند گام بردارند.