رییس هیات نجات غریق و غواصی خوزستان گفت: در حال حاضر ۱۱۰ نجات غریق فعال در استان خوزستان داریم، اما پیشبینی ما نیاز به ۲۸۰ نجات غریق برای پوشش محدودههای آبی استان خوزستان هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید جشان زاده اظهارکرد: طرح گشت پیشگیری از غرق شدگی در کنار سواحل رودخانههای استان خوزستان همچنان پا برجا است. این تیمها در بحث امدادرسانی نیز با آتشنشانیها و فرمانداریها همکاری دارند. چند روز پیش جوانی در شوش غرق شد که جنازه او توسط تیم گشت زنی هیات نجات غریق خوزستان پیدا شد.
وی ادامه داد: یکی از معضلات این است، افرادی که دچار غرق شدگی میشوند باتوجه به بارشهای فصلی و پیچیدگیهای رودخانه ها، جنازه او به سختی پیدا میشود، اما علی رغم این که کار در این بخش در حیطه کاری غواصان هیات نجات غریق نیست، اما داوطلبانه در حال کمک هستند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی خوزستان گفت: با توجه به شرایط کاری مان با کمبود شدید تجهیزات مواجه هستیم. البته کمبودها و درخواست هایمان در این بخش را به استاندار خوزستان گزارش داده ایم. همچنین رودخانههای استان خوزستان برای اولین بار مورد بررسی قرار گرفتند و قرار شد برای آنها اعتبار در نظر گرفته شود.
او بیان کرد: در حال حاضر ۱۱۰ نجات غریق فعال داریم، اما پیش بینی ما نیاز به ۲۸۰ نجات غریق برای پوشش محدودههای آبی استان خوزستان هستند.
جشان زاده درباره مناطق پر خطر رودخانههای استان خوزستان، عنوان کرد: ۱۵۰ نقطه خطرآفرین را در سطح رودخانههای استان خوزستان را با کار علمی و مطالعه شناسایی کرده ایم که باید مردم را از ورود به ۶۰ درصد این نقاط منع کرد. مقرر شد با همکاری مسئولان امر این نقاط مسدود شوند و اجازه اسکان خانوادهها داده نشود.
او با بیان این که ۴۰ درصد مناطق نیز جهت ساماندهی شناسایی شدهاند، ادامه داد: در این مناطق حضور مردم اجتناب ناپذیر است که با توجه به این موضوع، باید مناطق لاین بندی شده و منجیان ما نیز حضور داشته باشند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی خوزستان گفت: در کل هم اکنون ۳۲ محدوده در استان خوزستان تحت پوشش بوده که خدا را شکر از در این مناطق با وجود این که سابقه غرق شدگی در گذشته وجود داشته است، از فروردین تاکنون غرق شدگی نداشته ایم.