مشاور راهبردی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در سلسه جلسات حکمرانی قرآنی دو گذاره حل مشکلات جوانان به وسیله حکومت و نقش جوانان در حل مشکلات حکومت را از منظر قرآنی بررسی می کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا معاف مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هشتیمن جلسه از سلسله نشست های حکمرانی قرآنی اظهار کرد: در بحث مشکلات جوانان و حل آن در حکومت و حضور و نقش جوانان در برطرف کردن مشکلات حکومت از منظر قرآنی، می توان ۱۲ سرفصل را در نظر گرفت که یکی از این سرفصل ها بحث جوان گرایی در قالب شناسنامه ای است که از منظر سن، افراد جزو جوانان محسوب می شوند و حکومت براساس سن و شرایط جوان بودن این افراد باید برنامه ای مدون و به روز داشته باشد.
معاف ادامه داد: همچنین برای ایفای نقش جوان در حل مشکلات حکمرانی کشور باید برنامه کاربردی داشته باشیم، چرا که در قران کریم برای هر دو گذاره آیه های متعددی آورده شده است از جمله می توان به آیه ۲۴۷ بقره و قضیه طالوت اشاره کرد.
وی اضافه کرد: باید در محیط های گلخانه ای و مدیریت شده به جوانان فرصت داد تا اشتباهات احتمالی با کمترین آسیب ها برطرف شود که در غیر این صورت، ما جوان مومن انقلابی را نابود خواهیم کرد.
مشاور راهبردی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه، گفت: براساس بیانیه گام دوم انقلاب ، ما باید در ساختار حکمرانی کشور بتوانیم جوان مومن، انقلابی را قلمه بزنیم و به تنه تنومند انقلاب اسلامی متصل کنیم که گاهی مسئولان به این امر توجه مناسبی ندارند.
در ادامه این نشست همچنین حجتالاسلام محمدتقی رهبر استاد اخلاق اظهار کرد: درباره مسئله حکمرانی و جوان، من از زاویه ای صحبت می کنم که کمتر به آن پرداخت شده است و آن هم بحران هویت است! من کی هستم؟ بحثی است که تقریبا در بسیاری از حکومت های دنیا مشاهده می شود.
رهبر اضافه کرد: به نظر من یکی از بزنگاه های مهم برای بحث جوان و بحران هویت ، دوران ۱۲ ساله تحصیل او از اول ابتدایی تا پایان دبیرستان است که نقد های جدی به آن وارد است که غفلت کرده ایم و افراد را برای جوان بودن آماده نکرده ایم.