دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین میکنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، احد یوسفی اظهار کرد: اگر به فرهنگ و مقولههای فرهنگی در تمامی حوزهها توجه کرده و ویترینی نگاه نکنیم بسیاری از مسائل و مشکلات کشور حل خواهد شد.
وی افزود: مدیریت شهری، سازمانی بسیار گسترده است و در تمامی مسائل زندگی و خانوادگی شهروندان تأثیرگذار است و مردم همواره درگیر با فعالیتهای شهرداری هستند و از همین رو مقوله فرهنگ و فرهنگسازی بسیار مهم بوده و توجه به این موضوع موجب پایین آمدن هزینههایی میشود که خود شهروندان آن را پرداخت میکنند.
دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین میکنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.
یوسفی ادامه داد: اولین کمیسیون تقویم اجرایی برنامههای سال ۱۴۰۳ مکتوب شده و تمامی برنامههای ملی، مذهبی و بومی-محلی احصا و تثبیت شده و چشمانداز یکساله در مدیریت شهری مشخص است و تلاش داریم که از موازی کاری دوری کرده و اقدام به همافزایی با سایر دستگاهها کنیم.
وی تصریح کرد: تعدادی از جشنوارهها مانند سیب و انگور به علت مصادف شدن با ایام محرم و صفر به مدت چند سال برگزار نشدند اما امسال بهصورت ویژه به آنها پرداخت خواهد شد.
یوسفی با اشاره به برنامههای آینده مدیریت شهری عنوان کرد: در دانشگاههای ارومیه ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی تحصیل میکنند و با مشارکت دانشگاه و شهرداری ارومیه ویژه برنامهای با حضور خانوادهها و سفرای کشورهایی که دانشجویان از آن هستند در مردادماه برگزار خواهد شد.
دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: نتوانستهایم ارومیه را آن طور که شایسته است معرفی کنیم و در این راستا باید از تمامی ظرفیتها مانند اقتصادی و گردشگری و رسانهای نسبت به شناساندن شهر اقدام تا شأن و جایگاه ارومیه را بتوانیم حفظ کنیم.
یوسفی عنوان کرد: تلاش داریم برخی رویدادهای محلی ارومیه همانند جشنوارههای بیدمشک و انگور و سالروز حماسه دوم بهمن را در تقویم رسمی کشور ثبت و جانمایی کرده و این ایام را در سطح ملی برگزار کنیم و قطعاً به اقتصاد شهر کمک خواهد شد.
وی با بیان افزایش ۱۱۰ درصدی بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خاطرنشان کرد: عمده این افزایشها در ردیفهای بودجه عمرانی، خدمات شهری، نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ماشینآلات سنگین شهرداری است و بخش ویژه هم مقوله فرهنگی است تا به دغدغههای شهروندان بتوانیم جواب دهیم که ورزش نیز در ذیل بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی فرهنگی آورده شده است.
یوسفی افزود: در مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ با مشکل فرهنگی و نهادینه کردن فرهنگ این حوزه روبهرو هستیم که نیازمند فرهنگسازی برای استفاده از ثروت خاموش هستیم که با مشارکت مردم به دست میآید.
دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه تصریح کرد: در نگهداشت فضای سبز چنانچه مشارکت و نگهداشت شهروندان نباشد موجب افزایش هزینههای مدیریت شهری خواهد شد.
وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد تماسهای تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتشنشانی مزاحمت تلفنی است و این موضوع جز دغدغههای فرهنگی مدیریت شهری است چرا که این سامانه نباید مشغول باشد تا در حوادث به سرعت وارد عمل شود.
یوسفی گفت: باید مردم را برای شهری که برازنده نام ارومیه در هر بعدی است آماده کنیم و سپس برای گردشگران برنامهریزی کنیم چرا که اگر در این امر موفق باشیم گردشگران نیز خواهند آمد.
وی با اشاره به نتایج فصل گذشته تیم والیبال شهرداری ارومیه افزود: در سایه حمایت هواداران فصل گذشته نتایج را به آنها مدیون هستیم و تیم شهرداری ارومیه توانست از جایگاه والیبال شهر دفاع کند.
یوسفی اظهار کرد: اقدامات لازم و مجوزات قانونی برای دو سال آینده اخذ شده و ساختار اصلی تیم فصل قبل حفظ و نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را مرتفع و ترمیم خواهیم کرد.
وی افزود: حمایت از ورزشهای همگانی و بسترسازی برای این ورزشها رسالت اصلی شهرداریها است و امسال در تمامی رشتههای ورزشی و در بحث همگانی کردن ورزش حمایت مدیریت شهری را شاهد خواهیم بود و خواهیم کوشید تا شهر ارومیه به عنوان یک شهر ورزشی در سطح کشور بشناسانیم.
دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: بودجه شهرداری از جیب شهروندان تأمین میشود و شهروندان هرچقدر در عوارض نوسازی، پسماند و سایر موارد مشارکت داشته باشند شاهد توسعه و عمران شهری خواهیم بود و بدون مشارکت مردم مدیریت شهری مفهومی ندارد.