نشست شورای پایایی با موضوع عبور از پیک مصرف شبکه برق خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرعامل توانیر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در این نشست گفت: امسال وزارت نیرو ۱۸۰ برنامه عملیاتی برای گذر از پیک تابستان ۱۴۰۳ تدوین کرده که بخشی از این برنامههای عملیاتی مربوط به خوزستان است.
رجبی مشهدی با اشاره به نقش تعامل و همکاری صنعت برق خوزستان در حفظ پایداری شبکه افزود: از بخشهای مهم طرحهای تدوین شده برای عبور از پیک مصرف، طرحهای تشویقی مربوط به مدیریت مصرف است که در خوزستان سال گذشته همکاری خوبی صورت گرفته به نحوی که رشد مصرف متوقف شده است.
وی با اشاره به پروژههای تعریف شده در بخش افزایش ظرفیت و توسعه شبکه موجود و با قدردانی از اقدامات انجام شده در شرکت برق منطقهای در به پایان رساندن اغلب پروژههای حیاتی تعریف شده اظهار کرد: در زمان باقیمانده تا شروع پیک مصرف انتظار میرود تمامی پروژههای حیاتی تعریف شده وارد مدار شوند تا قدرت مانور در شبکه افزایش پیدا کند.
علی اسدی، رئیس شورای پایایی منطقهای شبکه برق خوزستان در این نشست با ارائه گزارشی از آمادهسازی شبکه برای عبور از پیک مصرف و مسائل پیشرو، بیان کرد: در دو بخش تعریف پروژههای جدید که همان پروژههای حیاتی ابلاغی وزارت نیرو است و بهینهسازی و افزایش ظرفیت شبکه موجود، ضمن اینکه اکثر این پروژهها به تمام رسیده و به بهرهبرداری رسیده اند در حال آمادهسازی کامل شبکه برای عبور از پیک مصرف هستیم.
وی افزود: تنها در بخش بهینهسازی شبکه موجود، پستهای شوشتر فرعی، عبدالخان، ماهشهر و مالکریم مسجدسلیمان با تعویض ترانس افزایش ظرفیت پیدا کرده و با نوسازی سایر تجهیزات، امنیت بهرهبرداری از پستها نیز افزایش پیدا کرده است.
اسدی گفت: هشت طرح حیاتی گذر از پیک مانند پست و خط شاهد در بهبهان وارد مدار شده و سایر پروژهها در حال نهایی شدن و بهرهبرداری هستند.
وی با اشاره به پیک بار مصرف تابستان ۱۴۰۲ و پیشبینی پیک بار مصرف تابستان ۱۴۰۳، ادامه داد: خوزستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و صنعتی بودن، از موقعیت ویژهای برخوردار است و همه تلاش صنعت برق استان این است که برق پایداری را به مشترکین تحویل دهیم.
در این نشست همچنین مدیران شرکتهای توزیع نیروی برق خوزستان، اهواز و کهگیلویه و بویراحمد گزارشی از وضعیت شبکه و اقدامات خود ارائه کردند.