معاون عملیات ارتش گفت: اقدامات وحشینانه رژیم صهیونیستی در غزه را نمیتوان پذیرفت؛ چراکه اقدامات این رژیم جعلی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار موسوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و بهویژههای شهیدان عالی قدر ارتش، با بیان اینکه لازمه استقلال، پیشرفت، توسعه و رفاه هر ملت و کشوری وجود امنیت پایدار است، گفت: یکی از مهمترین وظایفی که بر عهده نیروهای مسلح هر کشوری است، تامین همین امنیت پایدار در راستای توسعه منافع آن کشور در سطح منطقه و جهان است.
معاون عملیات ارتش اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با بهره گیری از همه منابع خود علاوه بر تامین امنیت ایران، در راستای تامین امنیت منطقه و حتی جهان در تلاش است.
وی با بیان اینکه دین اسلام همواره بر صلح، آرامش و گفتمان تاکید میکند، گفت: دین اسلام علیرغم تاکیدات بسیارش بر روی پرهیز از نزاع و درگیری، مسلمان را به دفاع و مقابله با هرگونه تهدیدی ملزم میکند.
امیر دریادار موسوی با بیان اینکه اگر در منطقه ناامنی ایجاد شود، همه کشورهای آن منطقه آسیب خواهند دید، گفت: اگر همه دولتها و ملتها بر این باور باشند، اقدامات وحشینانه رژیم صهیونیستی در غزه را نمیتوان پذیرفت؛ چراکه اقدامات این رژیم جعلی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است.
معاون عملیات ارتش گفت: با نگاهی به سالیان گذشته در مییابیم که یکی از نقشهها و توطئههایی که کشورهای استکباری برای ایجاد ناامنی در سطح منطقه، مناطق مورد نظر و ایجاد اختلاف، نزاع، درگیری و مشغول کردن کشورهای منطقه، شکلدهی، سازماندهی و آموزش گروههای تروریستی بوده است که شاهد اقدامات غیرانسانی و جنایات آنان در کشورهایی همچون سوریه، عراق، افغانستان و سایر کشورها بودیم.
امیر دریادار موسوی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با استناد به آموختههای دینی و فرهنگ غنی خود برای مقابله با پدیده شوم تروریسم و برای کمک به ایجاد صلح و امنیت پایدار در سطح منطقه به میدان مبارزه آمد، تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته توسط جمهوری اسلامی ایران و همکاری برخی از کشورهای منطقه، خطر تروریسم پایان یافته است؛ اما همچنان ریشههای اختلاف برای شعله ور شدن اتفاقات تروریستی در سطح منطقه وجود دارد.
معاون عملیات ارتش اظهار داشت: برای ریشه کن کردن این پدیده شوم، نیاز به همکاری، تعامل و وحدت همه طرفها است تا بتوانیم با بهره گیری از همه ظرفیتها و امکانات، به مقابله با پدیده افراط گرایی که حاصل سیاستهای دشمنانه کشورهای استکباری است بپردازیم.
امیر دریادار موسوی با اشاره به تمرینات انجام شده در رزمایشهای مرکب بین کشورهای ایران، بلاروس، آذربایجان، تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان گفت: بنده از کشورهای حاضر در این تمرین مشترک کمال تشکر و قدردانی را دارم؛ اما این قدم، جزو گامهای نخستین برای شکلگیری تعامل و ایجاد کارگروههای مشترک در راستای مبارزه با پدیده تروریسم در منطقه است.
معاون عملیات ارتش ادامه داد: ما باید بتوانیم با اجرای این تمرینات، به یک فرهنگ و زبان مشترک برای مقابله با پدیده تروریسم برسیم و امیدواریم این تمرین آغازی برای کسب آمادگی در راستای اجرای رزمایشهای واقعی باشد.
امیر دریادار موسوی با بیان اینکه در تمرینهای مربوط به رزمایش مرکب، سعی شده است تا از تجارب و نقطه نظرات حاضرین در این تمرین نهایت استفاده شود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی توسعه تعاملات و همکاریهای نظامی را با کشورهای دوست و برادر منطقه دارد.
معاون عملیات ارتش در پایان تاکید کرد: امیدواریم که تمریناتی از این قبیل در برنامههای کشورها، به صورت سالیانه و یا دوسالانه ثبت شوند تا بتوانیم در یک برنامهریزی منظم و هدفمند، به اجرای این تمرینات مشترک پرداخته و به آمادگیها و هماهنگیهای لازم جهت اقدامات مشترک برسیم.