فعال شدن شرکتهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس قانون جهش تولید دانش بنیان را عامل فعال شدن شرکتهای دانش بنیان در بخش کشاورزی عنوان کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیحالله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانشبنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکتهای دانشبنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، دادههای هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت میکند.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سالهای آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکتهای دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش میکنند.
وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکتهای دانش بنیان، این شرکتها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکتهای دانش بنیان در تمامی بخشها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکتها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.
اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندیها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنهبندیها توسط کارشناسان انجام میشود که علی رغم زمانبری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکتهای دانشبنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کردهاند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی میتوانیم طی سالهای آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکتهای دانشبنیان را شاهد باشیم.