رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، شبکهای از دانشآموزان سمپاد شکل میگیرد و میتوانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار میشود.
رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانشآموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردهاند، هستیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانشآموزان توانمندی خود را به نمایش میگذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه میشوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.
یاوری گفت: از همه دانشآموزان علاقهمند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت میکنم تا دانشآموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.
وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانوادهها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانهها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانشآموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.
وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزههای مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانشآموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانستههای خود با هدف حل مسائل کشور طی کردهاند و اکنون دستاوردها را در معرض نمایش گذاشتهاند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانشآموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گامهای بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شدهاند.
یاوری افزود: طرحها با مشخصات و اسم دانشآموزان در دفترچهای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال میشود، همچنین بخش خصوصی هم میتواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکتهای دانش بنیان با دانشآموزان وجود دارد.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوههای پیشرفت در گذشته نیاز است.
مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانشآموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام میکنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمیدانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.
وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانشآموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک میکنند.