با کمک امدادگران، آبگرفتگی ۱۳۰ منزل مسکونی در استان اصفهان برطرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه سامانه بارشی دو روز گذشته در استان بیشتر، نواحی جنوب و مرکز استان را در بر گرفته است، گفت: فعالیت بارشهای همرفتی و رگباری باران و تگرگ در چندروز گذشته باعث آبگرفتگی برخی منازل، فعال شدن رودخانههای فصلی و خسارت به مزارع و جادههای استان شده است.
منصور شیشه فروش افزود: بر اثر فعالیت این سامانه برخی محورها از جمله اردستان -نایین، زرین شهر -فولادشهر، شهرضا -مجلسی، گورت-ارغوانیه، زیرگذر قلعه شور به سمت بهارستان، انارک و همچنین اتوبان دستجردی، شهید همت و شهید آقابابایی و خیابانهای شهید لاوی، حجتیه و سپهسالار و آپادانا در اصفهان دچار آبگرفتگی شدند.
وی با اشاره به اینکه با کمک تیمهای راهداری آبگرفتگی بیش از ۱۰ زیر گذر و ۴۶ خیابان و معبر برطرف شده است، افزود: همچنین با کمک امدادگران در این مدت به ۱۴۰ دستگاه خودرو و ۲۴۰ خانواده گرفتار در محورهای بارانی استان امداد رسانی شده است.
وی گفت: در پی این بارشها ۱۳۰ مورد تخلیه آب منازل به ویژه در شهرستانهای اصفهان و فلاورجان گزارش شده است.
منصور شیشه فروش با اشاره به آماده باش ۱۲۰ تیم امدادی در محورهای مواصلاتی استان افزود: در روز گذشته چهاردهم اردیبهشت شاهد وقوع بارندگیهای در اردستان، جاده زواره - شهراب به سمت کویر دق سرخ بودیم که منجر به انسداد مسیر شد و اکنون نیز محور انارک - شهراب نیز به دلیل آبگرفتگی زیرگذر راهآهن، مسدود است.
وی با اشاره به اینکه پمپهای لجنکش و کفکش به این مناطق ارسال شده است و عوامل امدادی نیز در محل حادثه حضور دارند، افزود: بارندگیهای رخ داده منجر به ایجاد رواناب در برخی مناطق شده بود و با تلاش عوامل امدادی در حال حاضر تمام راههای استان به جز محور انارک - شهراب باز است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان سرعت وزش باد در این مدت را ۸۰ کیلو متر بر ساعت دانست و گفت: امروز نیز پدیده غالب وزش بادهایی است که در مناطق مرکزی و شمالی دیده میشود.
وی ادامه داد: تیمهای تحقیقاتی از بنیاد مسکن، راهداری و جهاد کشاورزی در حال بررسی خسارت ناشی از سیلابهای اخیر در استان هستند.
وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی بیمه موظف به جبران خسارت خواهد بود، ادامه داد: همواره احتمال وقوع سیلاب وجود دارد که علت رخداد آنها رگباری و ناگهانی بودن بارشها است و نیازمند اجرای طرحهای آبخیزداری در مناطق بالادست هستیم.
شیشه فروش گفت:بررسی و اصلاح پلهای موجود در مسیر جادهها به منظور عبور رواناب نیز باید مد نظر قرار گیرد؛ و تدوین و اجرای طرحهای جمعآوری و هدایت آبهای سطحی به منظور تقویت سفرههای آب زیرزمینی و پیشگیری از ایجاد سیلاب، از جمله دیگر مواردی است که مسوولان باید در خصوص آن اقدام کنند.