معاون آموزشی دانشگاه مازندران گفت: بر اساس نظام رتبهبندی ISC دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی شده کشور به رتبه ۱۴ رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباسنژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین الملل و نیز برخی از دانشکده ها، برنامه هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محورهای برنامه های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محورهای مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیادهسازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفهای؛ راهبرد خانوادهمحوری در دانشگاه؛ نقش فناوریهای نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بینالمللیسازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزشهای سرآمد در حوزههای علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.
معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبهبندی ISC در بین دانشگاهها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین المللی سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه بندی دانشگاههای کشور مبادرت می ورزد.
او گفت: ملاکهای ارزیابی دانشگاهها در بخش آموزش نیز شاخصهایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش آموختگان هستند.
دکتر عباسنژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت سر گذاشتن دانشگاه های مهم، در کنار دانشگاه های برتر از نظر شاخص های آموزشی قرار گرفت.
معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سالهای پیشرو باشیم.