توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت گفت: یکی از محرومیتهای بزرگ در استان تهران، موضوع آموزش و پرورش و مدارس قدیمی است که باید در نگاه متوازن دولت، این استان نیز مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سپهر خلجی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، درباره دیدار اخیر رئیس جمهور با مردم مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران، اظهار داشت: تهران بر خلاف اینکه پایتخت است و این تصور وجود دارد که دارای امکانات بوده، اما به واقع یکی از استانهای محروم کشور است.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تصریح کرد: یکی از محرومیتهای بزرگ در استان تهران، موضوع آموزش و پرورش و مدارس قدیمی است. باید در نگاه متوازن دولت، این استان نیز مورد توجه قرار گیرد.
خلجی گفت: با این نگاه، برنامهریزی صورت گرفت که در کنار سفرهای استانی رئیس جمهور، باید به تهران نیز توجه شود، اما چون تهران بزرگ است، باید این سفرها، منطقه به منطقه و برای نیازمندیهایی که مردم مناطق مختلف دارند، کارهای لازم انجام شود.