اردیبهشت ماه فصل برداشت نوبرانهها به ویژه باقلای مرغوب لتحر کاشان و عرضه آن به بازارهای محلی و کشوری برای فروش است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهادکشاورزی شهرستان کاشان متوسط برداشت باقلا را در هر هکتار بیش از ۲۳ تن عنوان و پیش بینی کرد امسال بیش از ۳۵۰۰ تن باقلا از مزارع شهرستان کاشان برداشت شود .
محلوجی افزود: منطقه لتحر، حسن آباد و طاهر آباد از توابع شهرستان کاشان نیز یکی از مناطقی است که کشاورزان ساعی و تلاشگر آن در پرورش و عرضه محصولات مرغوبی مثل باقلا و خیار بومی شهره شهرستان، استان و حتی کشور هستند.
محمد علی محلوجی با بیان اینکه برداشت باقلا برای بیش از ۶۰۰ خانوارشغل ایجاد میکند افزود:کشت باقلا هر سال با شروع فصل پاییزدر نیمه دوم مهر آغاز میشود و برداشت این محصول از اواسط فروردین آغاز و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
وی گفت: باقلای کاشان از لحاظ زودرس بودن، ارزش غذایی، پخت و پز از معروفیت خاصی در کشور برخوردار است.
باقلا سرشار از آهن، فسفر، انواع ویتامینها و فولیک اسید و برای رفع کم خونی مفید است.